Ailt All Document to SWF Converter

Ailt All Document to SWF Converter 6.1

Опис

Ailt All Document to SWF Converter е моќен и лесен софтвер кој обезбедува лесен и брз начин за конвертирање на кој било документ како PDF, Word, Excel, PowerPoint, Text, RTF, IMAGE, JPEG, TIFF, GIF, PNG, TXT и HTML во SWF датотека. Овој софтвер е дизајниран за графички дизајнери кои треба да ги претворат своите документи во SWF формат за подобра презентација.

Со Ailt All Document to SWF Converter, можете лесно да ги конвертирате вашите документи во висококвалитетни SWF датотеки со супер-брза брзина на конверзија. Излезниот квалитет на конвертираните датотеки е одличен со зачуван оригинален распоред на текст и слики. Овој софтвер поддржува сеопфатни формати, вклучувајќи PDF (шифрирани или не), DOCX/DOC/DOCM (Microsoft Word), XLSX/XLSM/XLS (Microsoft Excel), PPTX/PPTM/PPT (Microsoft PowerPoint), TXT/JPG/JPEG/BMP /EMF/WMF/TIFF/GIF/PNG/PCX/J2K/JP2 итн.

Една од најзначајните карактеристики на овој софтвер е неговиот кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ програмата без никакви тешкотии. Дополнително, поддржува повеќекратни конверзии на документи во режим на сериска обработка што заштедува време при конвертирање на голем број датотеки.

Друга одлична карактеристика на Ailt All Document to SWF Converter е тоа што е самостојна програма за која не е потребна софтверска поддршка на Adobe Acrobat. Можете да додавате датотеки со влечење и пуштање во прозорецот на програмата или да зачувате/вчитате списоци на конвертирани датотеки по потреба.

Овој софтвер исто така ви овозможува да изберете цела папка за конверзија или да изберете одредени страници од PDF-датотека ако сакате. Можете да го приспособите DPI кога конвертирате PDF-датотеки во SWF, како и да ги репродуцирате автоматски по завршувањето на конверзијата.

Ailt All Document to SWF Converter нуди и опции за приспособување, како што се прилагодување на квалитетот на стапката на слики и поставките за големина за вашата излезена видео содржина. Поддржува дури и компресија на формат Flash6 што помага да се намали големината на вашата конечна излезна датотека додека се одржуваат стандарди за висок квалитет.

Покрај тоа, оваа алатка ви овозможува да прикажувате TXT содржина заедно со Word документи PowerPoint презентации GIFs TIFF слики во повеќе рамки во една единствена излезена видео датотека! Можете дури и да го прилагодите прикажаниот број на знаци по рамка ако сакате!

Конечно, Ailt All Document to Swf конверторот ви овозможува да ги комбинирате сите слики во swf-датотеки со повеќе рамки за полесно да се гледаат на веб-локации или други дигитални платформи каде што просторот можеби е ограничен, но сепак сакате графика со висок квалитет во секое време!

Како заклучок, конверторот Ailt All Document To Swf им овозможува на графичките дизајнери ефикасен начин да ги претворат своите документи во висококвалитетни swf датотеки брзо без да го жртвуваат квалитетот!

Целосни спецификации
Издавач Ailtware
Страница на издавачи http://www.ailtware.com
Датум на издавање 2013-06-14
Датум на додавање 2013-06-14
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 6.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 716

Comments: