Seating Planner

Seating Planner 2.0

Windows / Freeman Software / 1398 / Целосни спецификации
Опис

Планер за седење: Крајното решение за уредување на седишта без проблеми

Дали сте уморни од традиционалното решение за скицирање или користење на заеднички канцелариски софтвер за уредување на седишта за вашите настани? Дали ви е нејасно, непријатно и незгодно? Ако е така, тогаш Планер за седење е професионалната алатка што ви е потребна за уредувањето на седиштата да биде лесно.

Уредувањето на седиштата е секогаш проблематично за организаторите на вечери, состаноци, забави, предавања и други конференции. Но, со Планер за седење, можете лесно да планирате распоред на маси и седишта со само неколку кликнувања на глувчето. Без разлика дали се работи за конференции на повеќе маси, вечери, забави, предавања или состаноци на една маса - овој софтвер ве опфати.

Со само неколку чекори на влечење и пуштање акции следејќи го водичот обезбеден од апликацијата; ќе генерира распоред на симулирани аранжмани за печатење и извоз на маси и седишта според препорачаните правила за распоред на седиштата. Моќен е, но лесен за ракување.

Создадете скица за симулација на распоред за печатење

Апликацијата ќе генерира распоред за преглед во реално време со табели и украси; седење со единечна маса со детални столици; картички за маса; картички со имиња; листа на гости; распоред на седишта - сите се за печатење и извоз. Имињата на гостите може да се прикажат директно на соодветните маси и столчиња.

Автоматско уредување на седиштата е во согласност со вообичаените манири

Како што изгледа, не е лесно да се одреди соодветен редослед на седишта кои се усогласени со вообичаените манири. Според вградените правила за начин и ранг на гости - оваа апликација ќе ви обезбеди препорачани планови за седење кои се во согласност со вообичаените манири.

Повлечете и спуштете за да го видите ефектот на распоред во реално време

Кликнете на глувчето за да влечете и пуштите - видете го планирањето на страницата за преглед во реално време! Она што го гледате е она што го добивате! Масите и седиштата се прилагодливи лесно, така што привремените промени повеќе не се загрижувачки!

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс

- Поддржани повеќе видови на настани

- Функција за влечење и спуштање

- Преглед во реално време

- Автоматско уредување на седиштата во согласност со вообичаените манири

- Скица за симулација на распоред за печатење

- Список на гости и распоред на седишта што може да се извезува

Заклучок:

Како заклучок - ако барате ефикасен начин да го планирате распоредот на седиштата на вашиот настан без никакви проблеми или непријатности, тогаш не гледајте подалеку од Планер за седење! Со својот кориснички интерфејс заедно со неговите моќни карактеристики како што се автоматско уредување на седиштата во согласност со вообичаените манири и генерирање скици за симулација на распоред за печатење - овој софтвер има се што е потребно за успешно планирање на настани! Преземете ја нашата пробна верзија сега бесплатно денес и искусете од прва рака колку животот може да биде полесен кога користите Планер за седење!

Целосни спецификации
Издавач Freeman Software
Страница на издавачи http://www.freemansoftware.net
Датум на издавање 2013-06-14
Датум на додавање 2013-06-14
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања .Net framework 2.0
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1398

Comments: