LinkCollector Portable Edition

LinkCollector Portable Edition 4.6.5

Опис

Преносливо издание на LinkCollector: Врвен менаџер за обележувачи за сите ваши прелистувачи

Дали сте уморни од управување со вашите обележувачи низ различни прелистувачи и уреди? Дали сакате да има начин да ги синхронизирате вашите обележувачи беспрекорно без никакви проблеми? Не гледајте подалеку од LinkCollector Portable Edition – врвниот менаџер за обележувачи што ги поддржува сите главни прелистувачи, вклучувајќи ги Firefox, Opera и IE Explorer.

Со преносливото издание на LinkCollector, можете лесно да ги организирате и пристапите до вашите обележувачи од каде било. Без разлика дали сте дома или во движење, овој моќен софтвер ви овозможува лесно да ги синхронизирате вашите обележувачи помеѓу различни прелистувачи и компјутери. И најдобро од сè, може да се складира на USB-диск за максимална преносливост.

Но, тоа не е сè - LinkCollector Portable Edition е дизајнирано имајќи ја на ум леснотијата на користење. Неговиот интуитивен интерфејс ќе ви овозможи да направите се што ви треба со вашиот обележувач за кратко време. Можете да додавате нови обележувачи, да ги уредувате постоечките, да бришете дупликати или скршени врски - сето тоа со само неколку кликања.

Една од најимпресивните карактеристики на LinkCollector Portable Edition е неговата способност да работи без да остави никаква трага на вашите системски папки или регистар на Windows. Ова значи дека нема да го забави вашиот компјутер или да пречи на други програми што работат во заднина.

Па зошто да изберете LinkCollector Portable Edition наместо другите менаџери за обележувачи таму? Еве неколку клучни придобивки:

1) Компатибилност со меѓупрелистувачи: со поддршка за сите главни прелистувачи (Firefox, Opera, IE Explorer), не мора да се грижите за префрлање помеѓу различни менаџери за обележувачи за секој прелистувач.

2) Синхронизација меѓу уреди: без разлика дали користите повеќе компјутери или мобилни уреди како паметни телефони и таблети, LinkCollector Portable Edition го олеснува ажурирањето на сите ваши обележувачи.

3) Преносливост: чувајте го преносното издание на LinkCollector на USB-диск и однесете го каде и да одите - совршено за патниците кои сакаат брз пристап до нивните омилени веб-локации без да се потпираат на интернет конекција.

4) Кориснички интерфејс: Нема комплицирани менија или поставки овде - само интуитивен интерфејс што ви овозможува брзо и лесно да управувате со вашите обележувачи.

5) Лесен отпечаток: За разлика од другите менаџери за обележувачи кои ги чуваат ресурсите на системот и ги забавуваат перформансите со текот на времето, преносното издание на LinkCollector работи непречено без да остави никаква трага зад себе.

Во заклучок:

Ако барате доверлив менаџер за обележувачи кој работи беспрекорно на повеќе прелистувачи и уреди, а истовремено е доволно лесен за да не ги забави перформансите - не гледајте подалеку од преносното издание на LinkCollector! Со својата функција за компатибилност со вкрстени прелистувачи, заедно со способностите за синхронизација на различни платформи, како што се десктоп компјутерите/лаптопите/таблетите/паметните телефони итн., овој софтвер е совршен за секој кој сака брз пристап до нивните омилени веб-локации во секое време и каде било!

Целосни спецификации
Издавач VSC Software
Страница на издавачи http://www.vscsoftware.com
Датум на издавање 2013-06-17
Датум на додавање 2013-06-17
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 4.6.5
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1121

Comments: