iConnectTube Video Downloader

iConnectTube Video Downloader 1.0

Windows / ShakPro Technologies / 88 / Целосни спецификации
Опис

iConnectTube Video Downloader е моќен видео софтвер кој ви овозможува да пребарувате и преземате видеа од популарни веб-локации како YouTube, Dailymotion, Metacafe и Vimeo. Со овој софтвер, можете лесно да креирате своја сопствена онлајн колекција на видеа со поставување клучни зборови од видеата што ви се допаѓаат и зачувувајќи ги во вашата сметка.

Една од клучните карактеристики на iConnectTube Video Downloader е неговата способност да додава видеа од повеќе извори. Ова значи дека можете лесно да прелистувате низ каталогот на индексирани видеа или да пребарувате одредена содржина на која било од поддржаните веб-локации. Откако ќе најдете видео што ви се допаѓа, едноставно кликнете на копчето за преземање за да го зачувате во вашата колекција.

Покрај преземањето видеа, iConnectTube Video Downloader ви овозможува и да ја споделите вашата колекција со пријателите, семејството и колегите. Можете да креирате групи и да собирате или споделувате видеа со други членови кои имаат слични интереси. Ова го олеснува откривањето на нови содржини и останува во тек со најновите трендови во видеото на интернет.

Друга одлична карактеристика на iConnectTube Video Downloader е неговата способност да ги следи вашите омилени членови или колекции. Ова значи дека ако има одреден корисник или група чија содржина уживате да ја гледате, можете лесно да ги следите нивните најнови прикачувања без да мора рачно да ги пребарувате секој пат.

Генерално, iConnectTube Video Downloader е одлична алатка за секој кој сака да гледа онлајн видеа и сака лесен начин да ја организира својата колекција. Без разлика дали сте обичен гледач или сериозен колекционер, овој софтвер има сè што ви треба за да ја преземете контролата врз вашето онлајн видео искуство. Па зошто да чекаме? Преземете го iConnectTube Video Downloader денес и започнете да градите своја лична библиотека со неверојатни онлајн содржини!

Целосни спецификации
Издавач ShakPro Technologies
Страница на издавачи http://shakpro.com
Датум на издавање 2013-06-18
Датум на додавање 2013-06-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .Net Framework 2.0, Windows Installer 3.1
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 88

Comments: