Adobe Flash Player for Internet Explorer

Adobe Flash Player for Internet Explorer 21 Beta

Windows / Adobe Systems / 49185 / Целосни спецификации
Опис

Adobe Flash Player за Internet Explorer е моќен софтвер кој поттикнува иновации за богати, привлечни дигитални искуства. Со новите функции за прегледување преку прелистувач преку платформи на експресивни богати интернет апликации, содржини и видеа низ уредите, Adobe Flash Player 21 е совршена алатка за секој што сака да креира динамична и интерактивна веб-содржина.

Оваа бета верзија обезбедува пристап до траењето на Flash Player 21 за околини за десктоп Windows. Без разлика дали сте програмер кој сака да креира најсовремени веб-апликации или корисник кој сака да ужива во најновите мултимедијални содржини на интернет, Adobe Flash Player има се што ви треба.

Клучни карактеристики:

- Компатибилност со повеќе платформи: Adobe Flash Player работи беспрекорно на сите главни оперативни системи и прелистувачи.

- Висококвалитетна репродукција на видео: уживајте во неверојатна репродукција на HD видео со поддршка за H.264 видео компресија.

- Искуства со богати медиуми: Создадете извонредни мултимедијални искуства со поддршка за напредно графичко прикажување и анимација.

- Напредни безбедносни карактеристики: заштитете го вашиот компјутер од злонамерни напади со вградени безбедносни карактеристики што ги чуваат вашите податоци безбедни.

- Лесна инсталација: Инсталирањето на Adobe Flash Player е брзо и лесно благодарение на неговиот рационализиран процес на инсталација.

Компатибилност:

Adobe Flash Player 21 е компатибилен со оперативните системи Windows XP/Vista/7/8/10 кои работат на Internet Explorer верзија 11 или понова.

Инсталација:

За да инсталирате Adobe Flash Player на вашиот компјутер, едноставно преземете го инсталаторот од нашата веб-локација и следете ги упатствата на екранот. Процесот на инсталација треба да трае само неколку минути.

Откако ќе се инсталира, можете веднаш да започнете со користење на Adobe Flash Player. Едноставно отворете го вашиот омилен веб-прелистувач и почнете да уживате во сите неверојатни мултимедијални содржини што се достапни на интернет денес!

Заклучок:

Генерално, ако барате моќна алатка која може да ви помогне да креирате динамична и интерактивна веб-содржина или едноставно да уживате во сите најнови мултимедијални понуди на интернет денес, тогаш не гледајте подалеку од Adobe Flash Player за Internet Explorer. Со своите напредни функции, компатибилност со повеќе платформи, лесен процес на инсталација и воспоставени силни безбедносни мерки за заштита на вашите податоци од малициозни напади - овој софтвер има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2013-06-19
Датум на додавање 2013-06-19
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 21 Beta
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 49185

Comments: