PrimalScript 2012

PrimalScript 2012 6.5.147

Windows / SAPIEN Technologies / 2255 / Целосни спецификации
Опис

PrimalScript 2012: The Ultimate Developer Tool

Дали сте уморни од трошење безброј часови за пишување и дебагирање код? Дали сакате да го рационализирате вашиот развојен процес и да ја зголемите вашата продуктивност? Не гледајте подалеку од PrimalScript 2012, врвната алатка за развивачи.

PrimalScript Standard обезбедува широк опсег на функции за заштеда на време кои ќе направат револуција во начинот на пишување код. Со комплетирање на кодот на PrimalSense, фрагменти, поедноставена безбедност на скрипта, интеграција со контрола на изворот и нашиот WMI Wizard, ќе можете да напишете подобар код за помалку време. И со рационализиран кориснички интерфејс и интуитивни можности за преклопување на кодот, ќе можете лесно да се движите по вашите скрипти.

Но, тоа не е се. PrimalScript, исто така, располага со Оптимизирана технологија за парсирање (OPT), која гарантира дека функциите како PrimalSense и синтаксното кодирање во боја работат со максимална ефикасност. И бидејќи поддржува различни јазици за скриптирање, вклучувајќи PowerShell, VBScript, Jscript и повеќе - тоа е достапна универзална средина за скриптирање.

Една од истакнатите карактеристики на PrimalScript е неговата легендарна леснотија на користење. Со кратенките на тастатурата кои ќе ви помогнат да останете попродуктивни и целосно приспособливо опкружување - лесно е да го приспособите софтверот за да одговара на вашите специфични потреби.

Значи, без разлика дали сте искусен развивач или штотуку почнувате - PrimalScript има се што ви треба за да ги подигнете вашите вештини за кодирање на следното ниво. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач SAPIEN Technologies
Страница на издавачи http://www.sapien.com/
Датум на издавање 2013-06-26
Датум на додавање 2013-06-27
Категорија Алатки за програмери
Под категорија IDE софтвер
Верзија 6.5.147
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Server 2003 x86 R2, Windows XP SP3, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања .NET Framework 4.0 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2255

Comments: