Presto Web FX

Presto Web FX 2.1f

Windows / Digital Workshop / 14655 / Целосни спецификации
Опис

Presto Web FX - Врвен софтвер за графички дизајн за Flash Effects

Дали барате начин да креирате прекрасни Flash ефекти за вашата веб-локација или мултимедијален проект? Не гледајте подалеку од Presto Web FX! Нашиот бесплатен Flash уредник ви овозможува да комбинирате уникатни ефекти како што се коцки, бранови и морфови и да ги комбинирате анимациите во анимирани панели и банери. Со повеќе од 325 претходно поставени ефекти од кои можете да изберете, како и можност за приспособување или креирање ваши од преку 25 различни стилови на основа, Presto ви дава моќ да го направите вашиот филм да се издвојува од толпата со многу малку напор.

Но, тоа не е сè - Presto вклучува и флексибилни можности за фотоморфирање, што ви овозможува беспрекорно да ги комбинирате сликите на начин што изгледа природно и професионално. И кога сакате да ги однесете работите уште подалеку, нашиот софтвер вклучува акција за скрипта за напредни корисници кои сакаат да пишуваат свои скрипти и навистина да ги поместат границите на она што е можно.

Една од работите што го издвојува Presto е неговиот кориснички интерфејс Opus. Ја презедовме оваа популарна алатка за дизајн и создадовме начин за корисниците без програмско искуство потребно да вградат едноставни дејства и интеракции во нивните филмови. Ова значи дека дури и ако сте нови во софтверот за графички дизајн или никогаш претходно не сте работеле со Flash, сепак можете да креирате неверојатни анимации кои ќе ја импресионираат вашата публика.

Се разбира, ако сте искусен дизајнер кој сака поголема контрола врз секој аспект од вашиот проект, Presto ве опфати и таму. Нашиот софтвер е многу приспособлив, овозможувајќи им на напредните корисници пристап до сите алатки што им се потребни за да го дотераат секој детал од нивните анимации.

Значи, без разлика дали креирате привлечна реклама за банери за вашата веб-локација или составувате мултимедијална презентација на која и треба дополнително внимание, Presto Web FX е совршена алатка за брзо и лесно извршување. И бидејќи нашиот софтвер произведува Flash анимации директно во SWF формат (најшироко користен формат на веб), тие можат да се користат директно на која било веб-локација или да се вградат во кој било мултимедијален проект без потреба од дополнителна конверзија.

Накратко: ако сакате моќен софтвер за графички дизајн кој е доволно лесен за почетници, но доволно робустен за експерти - не гледајте подалеку од Presto Web FX!

Целосни спецификации
Издавач Digital Workshop
Страница на издавачи http://www.digitalworkshop.com
Датум на издавање 2013-07-01
Датум на додавање 2013-07-01
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 2.1f
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Flash Player 4.x
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 14655

Comments: