Disco Nightclub And Lounge Controller

Disco Nightclub And Lounge Controller 3.22

Windows / Mega Systems / 79858 / Целосни спецификации
Опис

Диско Ноќен клуб и контролер за сало: Врвен софтвер за контрола на осветлување за ноќни клубови и салони

Ако барате моќен и лесен софтвер за контрола на осветлувањето кој е специјално дизајниран за пазарите на ноќни клубови и салони, не гледајте подалеку од Disco Nightclub And Lounge Controller. Овој најсовремен софтвер е преполн со функции што го олеснуваат создавањето на прекрасни светлосни ефекти што ќе ги натераат вашите клиенти да се враќаат ноќ по ноќ.

Со Диско Ноќен клуб и контролер за сало, ќе можете лесно да ја преземете целосната контрола врз вашиот систем за осветлување. Без разлика дали сакате да создадете атмосфера на подиумот со висока енергија или порелаксирана атмосфера во дневната соба, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од клучните карактеристики на Диско Ноќен клуб и контролер за сало е неговата функција за откривање аудио. Оваа функција му овозможува на софтверот автоматски да ги приспособува вашите светлосни ефекти врз основа на музиката што се репродуцира во вашето место. Со Audio Detect, можете да креирате динамични и одговорни екрани на осветлување кои совршено одговараат на расположението на вашата музика.

Друга одлична карактеристика на Диско ноќниот клуб и контролорот за сало е неговиот автоматски пилот режим. Овој режим ви овозможува да поставите однапред програмирани секвенци на осветлување што ќе работат автоматски во текот на ноќта. Со Auto Pilot, можете да седите и да се опуштите додека системот за осветлување на вашето место се грижи за себе.

Покрај овие моќни карактеристики, контролорот за ноќни клубови и сала за диско вклучува и низа волшебници кои им олеснуваат на дури и почетниците корисници да создаваат неверојатни светлосни шоуа за неколку минути. Овие Волшебници ги водат корисниците низ секој чекор на создавање приспособени светлосни шоуа, од избирање бои и шаблони до поставување на временски секвенци.

И ако сето ова не беше доволно, верзијата 2.0 на Disco Nightclub And Lounge Controller вклучува уште повеќе корисни функции како подобро управување со LED матрицата и поправени грешки кои обезбедуваат непречено функционирање во секое време.

Значи, ако сте подготвени да го подигнете системот за осветлување на вашиот ноќен клуб или салон до нови височини, преземете го Диско Ноќен клуб и контролер за сало денес!

Целосни спецификации
Издавач Mega Systems
Страница на издавачи http://www.mega-lite.com
Датум на издавање 2013-07-03
Датум на додавање 2013-07-03
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 3.22
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања DMX to USB interface for DMX output
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 79858

Comments: