TouchMind

TouchMind 1.0

Windows / Yohei Yoshihara / 109 / Целосни спецификации
Опис

TouchMind е моќен софтвер за продуктивност кој е дизајниран да им помогне на корисниците да ги организираат своите мисли и идеи на ефикасен и ефективен начин. Овој софтвер е совршен за секој кој треба редовно да размислува, планира или управува со проекти.

Една од клучните карактеристики на TouchMind е неговата употреба на најновите технологии на Windows. Софтверот користи C++ 11, Direct2D, HLSL, DirectWrite, Multi Touch, Ribbon Framework, Shell Library, TSF (Text Services Framework), XPS Printing (XML Paper Specification), повеќејазичен кориснички интерфејс (MUI) и Windows Animation за да им обезбеди на корисниците беспрекорно искуство.

Со интуитивниот интерфејс на TouchMind и алатките лесни за употреба, корисниците можат брзо да креираат умствени мапи што ги доловуваат нивните идеи и мисли. Софтверот им овозможува на корисниците да додаваат текстуални белешки или слики на секој јазол на умната мапа. Корисниците исто така можат да ја прилагодат шемата на бои на нивните умствени мапи за да ги направат визуелно попривлечни.

Покрај креирањето умствени мапи, TouchMind исто така им овозможува на корисниците да ја извезуваат својата работа во различни формати како PDF или датотеки со слики. Ова им олеснува на корисниците да ја споделат својата работа со други или да ја испечатат како референца.

Друга одлична карактеристика на TouchMind е неговата способност да соработува со други во реално време. Корисниците можат да ги поканат другите да ги видат или уредуваат нивните умствени мапи со споделување врска со нив. Ова им олеснува на тимовите кои работат на проекти заедно да останат на истата страница и да го следат напредокот.

TouchMind нуди и напредни функции како алатки за управување со задачи кои им овозможуваат на корисниците да доделуваат задачи во рамките на проектот директно од самата умствена мапа. Корисниците можат да постават рокови за задачите и да го следат напредокот кон завршување.

Генерално, TouchMind е одлична алатка за продуктивност која нуди широк опсег на функции дизајнирани специјално за ефикасно организирање на мислите и идеите. Нејзината употреба на врвни технологии на Windows гарантира дека обезбедува беспрекорно корисничко искуство додека неговите алатки за соработка го прават идеален за тимови кои работат заедно на проекти.

Целосни спецификации
Издавач Yohei Yoshihara
Страница на издавачи http://cx5software.com/boardplus/
Датум на издавање 2013-07-05
Датум на додавање 2013-07-05
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 109

Comments: