TrayURL

TrayURL 2.0

Windows / MikeB's Software / 195 / Целосни спецификации
Опис

TrayURL: Врвен менаџер за обележувачи

Дали сте уморни од постојано пребарување на вашите омилени веб-страници и обележувачи? Дали се мачите да ги запомните ингеренциите за најавување за различни сајтови? Не гледајте подалеку од TrayURL, врвниот менаџер за обележувачи.

TrayURL е моќен интернет софтвер кој ви овозможува лесно да управувате и да ги организирате сите ваши обележувачи на една погодна локација. Со поддршка за категории, можете брзо и лесно да ги најдете веб-локациите што ви се потребни без да морате да пребарувате низ бескрајни списоци со обележувачи.

Една од најдобрите карактеристики на TrayURL е неговата способност да работи од системската лента. Ова значи дека секогаш е само еден клик оддалечен, без разлика која програма или апликација моментално ја користите. И со поддршка за повеќето прелистувачи и USB флеш драјвови, TrayURL е навистина разновиден.

Но, тоа не е сè - TrayURL вклучува и практична алатка „Paster“ која ви овозможува брзо да ги залепите ингеренциите за најавување во веб-формули без да мора да ги пишувате рачно. И со увозот/извозот на комуналните услуги, лесно е да ги префрлите вашите обележувачи помеѓу компјутерите или да ги споделите со пријателите и колегите.

Друга одлична карактеристика на TrayURL е неговата поддршка за повеќе корисници. Со повеќе датотеки за конфигурација, секој корисник може да има свој сет на обележувачи и поставки приспособени конкретно на неговите потреби.

Па зошто да губите време барајќи низ бескрајни листи со обележувачи кога би можеле да имате сè што е на дофат на раката? Пробајте го TrayURL денес и искусете го врвното управување со обележувачи!

Целосни спецификации
Издавач MikeB's Software
Страница на издавачи http://www2.webng.com/mikeb/
Датум на издавање 2013-07-11
Датум на додавање 2013-07-11
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 195

Comments: