HermesPod

HermesPod 2.5

Windows / Hermes Software / 3871 / Целосни спецификации
Опис

HermesPod: Крајниот Podcatcher за Windows

Дали сте ентузијаст за поткаст и барате доверлив и лесен за користење подловец? Не гледајте подалеку од HermesPod, бесплатниот софтвер кој ви овозможува да се претплатите на вашите омилени подкасти, да ги преземате автоматски и да ги слушате на вашиот компјутер или пренослив уред.

Со својот едноставен интерфејс и моќните функции, HermesPod ја отстранува маката од слушањето на подкаст. Без разлика дали сте нов во светот на подкастите или искусен слушател, овој софтвер е дизајниран имајќи ги предвид вашите потреби.

Карактеристики:

- Автоматско преземање: со HermesPod, не мора да се грижите за рачно преземање на секоја епизода од вашите омилени подкасти. Едноставно претплатете се на доводите што ги сакате и оставете го софтверот да го направи останатото.

- Приспособливи поставки: Дали сакате да контролирате колку епизоди се преземаат одеднаш? Или колку често се проверуваат новите епизоди? HermesPod ви овозможува да ги приспособите овие поставки и многу повеќе.

- Компатибилност со уред: без разлика дали користите iPod, паметен телефон или MP3 плеер надвор од брендот, HermesPod е компатибилен со речиси сите уреди. Можете дури и да ги синхронизирате вашите претплати на повеќе уреди.

- Поддршка за интернет стандарди: HermesPod поддржува популарни интернет стандарди како RSS, Atom и OPML. Ова значи дека може автоматски да открие доводи без никаков дополнителен напор од ваша страна.

- Лесна организација: со својот интуитивен интерфејс и приспособлива функција за плејлисти, организирањето на вашите претплати за подкаст никогаш не било полесно.

Зошто да изберете HermesPod?

Има многу фаќачи - па зошто да изберете HermesPod? Еве само неколку причини:

1. Бесплатно е! За разлика од некои други подкечери кои наплатуваат надомест за премиум функции или опции за слушање без реклами, HermesPod е потполно бесплатен.

2. Лесен е за употреба! Дури и ако не сте запознаени со технологијата или не сте запознаени со терминологијата за подкаст (како „RSS“ или „feed“), Hermespod го олеснува започнувањето.

3. Тоа е приспособливо! Од автоматско преземање до опции за организација на плејлисти - Hermespod ви овозможува да одлучите како најдобро да управувате со вашите претплати за подкаст.

4. Доверливо е! Со редовни ажурирања и поправени грешки од неговите програмери (кои работат на овој проект од 2005 година), Hermespod е еден од најстабилните подcatcher достапни денес.

Како да започнете

Подготвени сте да започнете со користење на Hermespod? Еве што ви треба:

1. Компјутер со Windows со Windows XP/Vista/7/8/10

2. Интернет врска

3. Список на подкасти што ве интересираат (или прелистувајте низ нашата препорачана листа)

Откако ќе се инсталира на вашиот компјутер (што трае само неколку минути), едноставно отворете го Hermespod и почнете да додавате претплати со внесување на нивните URL-адреси во лентата за пребарување на програмата - толку е едноставно!

Заклучок

Како заклучок - ако барате лесен за употреба, а сепак моќен подмачкувач што нема да го скрши банката - не гледајте подалеку од Hermespod! Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со напредните функции го прави еден од нашите најдобри избори кога ќе се одлучи кој софтвер ќе ни помогне да го подобриме нашиот секојдневен живот преку потрошувачката на аудио забава!

Па зошто да чекате повеќе? Преземете го Hermespod денес - гарантираме дека ќе вреди секој бајт!

Целосни спецификации
Издавач Hermes Software
Страница на издавачи http://hermespod.com
Датум на издавање 2013-07-15
Датум на додавање 2013-07-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за објавување
Верзија 2.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3871

Comments: