Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S)

Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S) 2.0

Windows / Hodo Software / 2731 / Целосни спецификации
Опис

Hodo Обнова податоци за iPhone (iPhone 4S) - врвно решение за изгубени податоци на iPhone

Дали некогаш сте ги изгубиле важните податоци од вашиот iPhone 4S? Тоа може да биде фрустрирачко искуство, особено кога немате резервна копија. Но, не грижете се, Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S) е тука да ви помогне да ги вратите сите изгубени податоци лесно и брзо.

Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S) е софтвер на iTunes и iPod кој ви помага да обновите фотографии, музика, контакти, пораки и повеќе од вашиот iPhone 4S. Без разлика дали имате резервна копија на iTunes или не, овој софтвер може лесно да ги врати сите изгубени податоци. Со достапни два режима за обновување - директно закрепнување од iPhone 4S или резервна датотека за враќање од iTunes - им дава флексибилност на корисниците да ја изберат најдобрата опција врз основа на нивните потреби.

Една од клучните карактеристики на Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S) е неговата способност да презема податоци директно од вашиот уред без да бара никакви резервни датотеки. Оваа одлика е корисна кога ќе наидете на проблеми како што се логото на White Apple Screen of Death, недостапен систем или расипан уред. Со само неколку кликања, овој софтвер го скенира вашиот уред и ги враќа сите изгубени податоци.

Друга корисна карактеристика на Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S) е неговата способност да ги врати податоците од резервните датотеки на iTunes. Оваа функција станува корисна кога ќе изгубите податоци по ажурирањето на iOS или враќањето на фабричките поставки или ако некој ви го украде телефонот. Со извлекување на резервните датотеки на iTunes, овој софтвер ги враќа сите изгубени податоци за iOS без напор.

Hodo iPhone Data Recovery (iPhone 4S) поддржува до дванаесет типови на податоци за iOS, вклучувајќи историја на повици, контакти, пораки/сМС-прилози, белешки, обележувачи на Safari/календар/потсетници/говорни белешки/записи од камера/фотографии/видеа итн. една од најсеопфатните алатки за обновување достапни на пазарот денес.

Функцијата за преглед пред обновување им овозможува на корисниците да ги видат нивните обновени датотеки пред да ги зачуваат на своите уреди. Ова осигурува дека тие го зачувуваат само она што им треба и избегнуваат преполнување на нивните уреди со непотребни датотеки.

Покрај тоа што е лесен за користење и ефикасна за брзо и безбедно враќање на изгубените податоци за iOS; Тимот за поддршка на корисници на Hodo обезбедува одлична услуга со одговор на прашањата навремено преку е-пошта или телефонски повици во текот на работното време од понеделник до петок EST временска зона!

Севкупно, корисничкиот интерфејс на Hodo му олеснува на секој што случајно избришал важни информации од нивните iPhone-и, како што се фотографии/музика/контакти/пораки итн., да добие се што му треба без да има никакво техничко знаење!

Целосни спецификации
Издавач Hodo Software
Страница на издавачи http://www.goshareware.com/
Датум на издавање 2013-07-23
Датум на додавање 2013-07-23
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2731

Comments: