ClickyMouse Free Edition

ClickyMouse Free Edition 7.6.2

Windows / Pitrinec Software / 894 / Целосни спецификации
Опис

Бесплатно издание на ClickyMouse: Крајната алатка за автоматизација на глувчето

Дали сте уморни од извршување на повторувачки задачи на вашиот компјутер? Дали сакате да постои начин да ги автоматизирате движењата и кликовите на глувчето? Не гледајте подалеку од ClickyMouse Free Edition, врвната алатка за автоматизација на глувчето.

ClickyMouse Free Edition е семеен производ на Macro Toolworks кој содржи подмножество од функциите MTW. Специјално е дизајниран за корисници кои интензивно работат со својот глушец и сакаат да го насочат својот работен тек. Овој софтвер за автоматизација на Windows и макро програма им овозможува на корисниците да снимаат макроа на глувчето и тастатурата, визуелно да уредуваат макроа и макроа за репродукција во која било апликација за Windows.

Со ClickyMouse Free Edition, на секое макро може да му се додели активирач на глувчето - без разлика дали тоа е едноставно кликнување или двоен клик, држење на копчето на глувчето или поместување на глувчето до одреден агол на екранот. Ова ниво на приспособување гарантира дека вашите макроа се активираат токму кога ви се потребни.

Најдобриот дел од ClickyMouse Free Edition е неговата леснотија на користење. Снимањето макроа е едноставно како притискање на рекорд и извршување на саканите дејства со глувчето или тастатурата. Откако ќе се снима, секое макро може рачно да се уредува и оптимизира за максимална ефикасност.

Но, што можете да направите со овие макроа? Можностите се бесконечни! Можете да ги автоматизирате повторувачките задачи како што се пополнување формулари или кликнување низ менијата. Можете исто така да креирате сопствени кратенки за често користени апликации или команди. Со ClickyMouse Free Edition, сè е можно.

Покрај моќните можности за автоматизација, ClickyMouse Free Edition нуди и напредни функции како што се условни изјави (ако/друго), циклуси (за/додека), променливи (низа/цел број) и многу повеќе. Овие карактеристики овозможуваат уште поголемо прилагодување на вашите макроа.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за ClickyMouse:

„Го користам овој софтвер со години и ми заштеди безброј часови работа. - Џон Д., ИТ професионалец

„ClickyMouse целосно го промени начинот на кој работам на мојот компјутер - не можев да замислам да се вратам назад“. - Сара Л., графички дизајнер

Па зошто да чекаме? Преземете го бесплатното издание на ClickyMouse денес и почнете да го автоматизирате вашиот работен тек како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Pitrinec Software
Страница на издавачи http://www.macrotoolworks.com
Датум на издавање 2013-07-22
Датум на додавање 2013-07-23
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 7.6.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 894

Comments: