Xpunge

Xpunge 0.5

Windows / Theodore Tegos / 101 / Целосни спецификации
Опис

Xpunge е моќна и лесна за употреба екстензија за Mozilla Thunderbird која им овозможува на корисниците брзо и ефикасно да управуваат со нивните сметки за е-пошта. Со Xpunge, можете лесно да ги испразните папките за отпадоци и ѓубре, како и да ги компактирате вашите папки во повеќе сметки на Thunderbird со само еден клик.

Без разлика дали сте зафатен професионалец кој треба да остане на врвот на своето сандаче или обичен корисник кој сака да ја организира својата е-пошта, Xpunge е совршена алатка за вас. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, оваа екстензија го олеснува управувањето со вашите сметки за е-пошта од кога било досега.

Една од клучните придобивки на Xpunge е неговата способност да работи со повеќе сметки на Thunderbird одеднаш. Ова значи дека ако имате неколку различни адреси за е-пошта што ги користите редовно, можете да управувате со сите од една централна локација користејќи го копчето „MultiXpunge“ на Xpunge.

Со MultiXpunge, можете да конфигурирате листа на сите сметки на Thunderbird со кои сакате да управувате со Xpunge. Потоа, кога ќе дојде време да го исчистите вашето сандаче или да ги компактирате вашите папки, едноставно кликнете на копчето MultiXpunge и дозволете Xpunge да го направи останатото.

Покрај моќните функции за управување со повеќе сметки, Xpunge вклучува и функција за тајмер што им овозможува на корисниците автоматски да ја применуваат функционалноста што ја нуди MultiXpunge во редовни интервали во текот на денот. Ова значи дека дури и ако заборавите сами да го стартувате MultiXpunge, тој сепак ќе се применува автоматски според вашиот однапред поставен распоред.

Друга одлична карактеристика на Xpunger е неговата едноставност. За разлика од другите екстензии или софтверски програми за кои е потребно опширно поставување или конфигурација пред да можат ефективно да се користат, Xpunger е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење. Едноставно инсталирајте го на вашиот компјутер и почнете да го користите веднаш - не е потребно комплицирано поставување!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со повеќе сметки на Thunderbird одеднаш – без разлика дали е за лична или професионална употреба – тогаш не гледајте подалеку од Xpunger! Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции, вклучително и можности за автоматско закажување преку тајмери, оваа екстензија има сè што е потребно за да го олесни управувањето со е-пошта од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Theodore Tegos
Страница на издавачи http://www.theodoretegos.net
Датум на издавање 2013-07-26
Датум на додавање 2013-07-26
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 0.5
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Mozilla Thunderbird 5.0
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 101

Comments: