XPS Removal Tool

XPS Removal Tool 3.05

Опис

Алатка за отстранување XPS: Крајното решение за отстранување на Microsoft XPS Document Writer

Дали сте уморни од гледањето на печатачот Microsoft XPS Document Writer (MXDW) во вашата инсталација на Windows 7, 8, Vista, 2008 или 2012 година? Дали сакате целосно да го деинсталирате од вашиот систем? Ако одговорот е да, тогаш XPS Removal Tool е совршено решение за вас.

Виндоус 7 го воведе форматот на документот XPS и го користи како формат на документ, формат на датотека на Windows spool и јазик за опис на страницата (PDL) за печатачи. Печатачот MXDW е веќе поставен на вашиот систем. Меѓутоа, ако не сакате да го користите овој печатач за да креирате XPS документ или ако тој предизвикува проблеми со другите печатачи на вашиот систем, тогаш целосното отстранување може да биде корисно.

Алатката за отстранување на XPS ви овозможува да ги отстраните редот за печатење MXDW и пакетот драјвери од инсталацијата на Windows. Може да го деинсталира и XPS Essentials Pack од Windows XP и Server 2003.

Карактеристики:

1. Отстранете го Microsoft XPS Document Writer Printer: со само еден клик на копче, оваа алатка ќе го отстрани печатачот MXDW од вашата папка со печатач.

2. Отстранете го двигателот за печатење на Microsoft XPS Document Writer: оваа алатка ги отстранува и 32-битните и 64-битните верзии на двигателот за печатење поврзан со MXDW.

3. Отстрани XPS Services Library: оваа функција ги отстранува сите датотеки поврзани со библиотеката за услуги што поддржува печатење на xps датотека.

4. Исчистете ги датотеките на пакетот со драјвери: оваа функција ги чисти сите датотеки поврзани со пакетите со драјвери кои повеќе не се потребни по отстранувањето на MXDW.

5. Отстранете го MXDW Print Queue: оваа функција ги отстранува сите задачи за печатење што може да се заглават во редот поради проблеми со MXDW.

6. Поддршка за повеќе оперативни системи: Алатката поддржува различни оперативни системи вклучувајќи Windows 7/8/Vista/2008/2012 x86/x64, па дури и Windows XP/Server 2003!

7. Деинсталирање на Essential Pack од XP & Server '03 - Покрај отстранувањето на несаканите драјвери и услуги поврзани со сопственичкиот софтвер за пишување документи на MS; Корисниците исто така можат да ја користат оваа корисна програма како ефективно средство за деинсталирање на „Xps Essential Pack“ кој беше објавен од MS уште во '07 година, специјално дизајниран за овие две постари оперативни платформи.

Зошто да го изберете нашиот софтвер?

Придобивките од користењето на нашиот софтвер се многубројни:

1) Лесен за користење интерфејс - Нашиот софтвер е дизајниран имајќи ја предвид пријатноста за корисникот, така што секој може да го користи без мака.

2) Заштедува време - Рачното отстранување на несаканите драјвери и услуги поврзани со софтверот за пишување документи на MS може да трае со часови; но нашата услужна програма прави сè автоматски за неколку минути!

3) Безбеден и безбеден - Нашиот софтвер е безбеден и безбеден бидејќи го тестиравме темелно пред да го пуштиме на пазарот; така што нема потреба да се грижите за каква било потенцијална штета што ќе се направи додека ја извршуваме нашата програма на нивните компјутерски системи.

Заклучок

Како заклучок, ако барате лесен начин да ги отстраните несаканите драјвери и услуги поврзани со комерцијалниот софтвер за пишување документи на MS; тогаш не гледајте подалеку од нашата „Алатка за отстранување на Xps“. На корисниците им нуди брз пристап за отстранување опции без да мора рачно да минуваат низ сложени процедури што може да траат со часови! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Rogosoft
Страница на издавачи http://www.rogosoft.com
Датум на издавање 2013-07-29
Датум на додавање 2013-07-29
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 3.05
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2890

Comments: