MyGeocachingManager

MyGeocachingManager 1.5

Windows / MyGeocachingManager / 186 / Целосни спецификации
Опис

MyGeocachingManager: Крајната алатка за ентузијасти за географирање

Дали сте ентузијаст за геокахинг и барате алатка која може да ви помогне подобро да ги подготвите вашите патувања и да ја прегледате содржината на вашите GPX датотеки? Не гледајте подалеку од MyGeocachingManager, врвниот образовен софтвер дизајниран специјално за geocachers.

Со MyGeocachingManager, можете лесно да ја прегледате содржината на вашите GPX-датотеки и да вршите филтри на речиси сите атрибути на кешот за подобро да ги подготвите вашите патувања. Без разлика дали планирате еднодневно патување или продолжена авантура, овој софтвер има сè што ви треба за да бидете сигурни дека секој кеш е на дофат.

Една од најдобрите работи за MyGeocachingManager е неговата поддршка за GPX-датотеки и ZIP. Нема ограничувања за бројот на GPX-датотеки или кешови прикажани во една листа, така што можете лесно да управувате со сите ваши кешови на едно место. Плус, со детални прикази на секој кеш и операција без пристап до интернет, овој софтвер е совршен за оние кои сакаат да истражуваат оддалечени области без да се грижат за проблемите со поврзувањето.

Друга одлична карактеристика на MyGeocachingManager е неговата способност да прикажува кеш на Google Maps. Ова овозможува лесно да се види каде се наоѓа секој кеш и соодветно да се планира вашата рута. И со карактеристиките на филтрирање достапни за сите кешови, наоѓањето точно она што го барате никогаш не било полесно или поефикасно.

Најдобро од се? MyGeocachingManager е потполно бесплатен! Нема да мора да плаќате ништо за да ја користите оваа моќна алатка - едноставно преземете ја од нашата веб-локација и започнете со истражување денес.

Но, тоа не е сè - MyGeocachingManager исто така им овозможува на корисниците да го извезуваат својот избор или во GPX формат или во HTML. Ова значи дека ако сакате да споделите информации за одредени кешови со пријателите или членовите на семејството, тоа е лесно да го направите со само неколку кликања.

И ако сте некој што сака да фотографира додека истражува нови области, тогаш MyGeocachingManager ве опфати и таму! Со овој софтвер, корисниците можат да преземаат слики и спојлери за офлајн гледање, како и да испраќаат слики и спојлери директно на нивниот GPS уред.

Како заклучок, ако барате образовен софтвер кој ќе ви помогне да ги подигнете вашите геокеш авантури на следното ниво - не гледајте подалеку од MyGeocache Manager! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи поддршка за повеќе типови датотеки (GPX и ZIP), можности за филтрирање преку различни атрибути, како што се рејтинг за тешкотија на теренот итн., детални прегледи по локација на кешот заедно со работа без пристап до интернет; прикажување локации преку Google Maps; извоз на селекции во различни формати како HTML/GPX; преземање/поставување слики/спојлери на ГПС уреди - навистина нема ништо друго слично денес таму!

Целосни спецификации
Издавач MyGeocachingManager
Страница на издавачи http://mgmgeo.free.fr/
Датум на издавање 2013-08-07
Датум на додавање 2013-08-07
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за мапи
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 186

Comments: