The GameBook Authoring Tool

The GameBook Authoring Tool 1.3.104.0

Windows / Crumbly Head Games / 126 / Целосни спецификации
Опис

GameBook Authoring Tool е моќен софтвер за продуктивност кој ви овозможува лесно да креирате интерактивни романи, книги за игри и да избирате свои авантуристички приказни. Оваа алатка за пишување е дизајнирана да ви помогне да ги следите деловите во вашата книга со разгранети патеки, заговор, дизајн, пишување и визуелизирање на вашата приказна додека расте.

Со The GameBook Authoring Tool, можете да го видите целосниот графикон на вашата книга како расте додека пишувате. Можете да изберете кој било дел за да додадете повеќе избори или да го преработите текстот. Софтверот исто така ви овозможува автоматски да ги мешате овие делови за подинамично читање.

Пишувањето параграфи и изборот меѓу нив никогаш не било полесно со оваа алатка за пишување. Можете да видите графикон од вашата книга и да ја визуелизирате секоја гранка и избор додека се расплетува пред вашите очи. Оваа функција им олеснува на писателите да ги следат нивните приказни, истовремено обезбедувајќи дека читателите имаат привлечно искуство.

Извезувањето на вашата книга никогаш не било полесно отколку со Алатката за пишување на книги за игри. Можете да ја извезете вашата книга во формат на богат текст (rtf) или необработен текст (txt) за лесно споделување на различни платформи. Идните ажурирања ќе додадат повеќе опции за извоз и корисни функции што ќе го направат пишувањето уште попријатно.

Без разлика дали сте искусен писател или штотуку почнувате, Алатката за авторство на GameBook е совршена за секој кој сака да создава интерактивни приказни што ги ангажираат читателите од почеток до крај. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики, овој софтвер го прави пишувањето повторно забавно!

Па зошто да чекаме? Преземете ја алатката за пишување GameBook денес и започнете да создавате неверојатни интерактивни приказни што ќе ги воодушеват читателите ширум светот!

Целосни спецификации
Издавач Crumbly Head Games
Страница на издавачи http://www.crumblyheadgames.co.uk/
Датум на издавање 2013-08-08
Датум на додавање 2013-08-08
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.3.104.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 126

Comments: