IDAutomation GS1 Databar Java Package

IDAutomation GS1 Databar Java Package 10.11

Опис

IDAutomation GS1 Databar Java Package е сеопфатен сет на JavaBeans, Applets, Servlets и Class Libraries што може да се користат на која било платформа со Java виртуелна машина. Овој пакет е дизајниран да креира слики во согласност со Databar во која било Java апликација. Поддржува широк опсег на типови на баркодови, вклучително и GS1 DataBar, Stacked, Cruncated, Stacked Omnidirectional, Limited, Expanded, Expanded Stacked Omnidirectional, Composite Components, PDF417, MicroPDF417 и Code 128.

Со IDAutomation GS1 Databar Java Package, програмерите можат лесно да креираат баркодови во веб-прелистувачот и да ги вградат во динамичен HTML со ознаката IMG. Ова го олеснува додавањето на функционалноста на баркодовите на веб-апликациите без да се бара дополнителен софтвер или хардвер.

Една од клучните карактеристики на овој пакет е неговата поддршка за широк спектар на платформи вклучувајќи Windows, Linux, MacOSX Unix Solaris HP/UX AS/400 и OS/390. Ова значи дека програмерите можат да го користат овој пакет без оглед на нивната претпочитана околина за развој или оперативен систем.

IDAutomation GS1 Databar Java Package, исто така, поддржува различни симболи на баркодови, вклучувајќи UPC-A UPC-E EAN-13 EAN-8 GS1-128 и Code 128. Ова го прави идеален избор за програмери кои треба да креираат баркодови за малопродажни производи или други апликации каде точната идентификација е критична.

Покрај поддршката за повеќе платформи и симбологии на баркодови, Java Package на лентата за податоци IDAutomation GS1, исто така, вклучува сеопфатна документација и примерок на код што им олеснува на програмерите брзо да започнат. Документацијата вклучува детални информации за тоа како да се користи секоја компонента во пакетот, како и примери кои покажуваат како да ги интегрирате во вашите сопствени апликации.

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение за креирање баркодови во вашата java апликација, тогаш не гледајте подалеку од Java пакетот IDAutomation GS1 Databar. Со својата широка платформа за поддршка на широк сет на функции и сеопфатна документација, овој пакет има сè што ви треба за да започнете брзо и лесно!

Целосни спецификации
Издавач IDAutomation
Страница на издавачи http://www.idautomation.com/
Датум на издавање 2013-08-12
Датум на додавање 2013-08-12
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 10.11
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java JDK 1.1
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 37

Comments: