Hi Slider

Hi Slider 1.0.2

Windows / eFlip Solution / 1162 / Целосни спецификации
Опис

Здраво лизгач: Крајниот создавач на лизгачи на слики

Дали барате моќен и лесен за употреба создавач на лизгачи на слики? Не гледајте подалеку од Здраво лизгач! Овој бесплатен софтвер е преполн со неверојатни визуелни ефекти и професионално дизајнирани шаблони, што го прави совршена алатка за создавање прекрасни лизгачи за само секунди.

Со Hi Slider, не ви требаат никакви вештини за кодирање или уредување слики. Неговиот волшебник за точка-и-клик го олеснува создавањето прекрасни лизгачи што ќе ја импресионираат вашата публика. Плус, со неговиот приклучок за лизгачот Wordpress и модулот за лизгање Joomla, можете лесно да ги интегрирате вашите лизгачи во вашата веб-страница или блог.

Ајде внимателно да погледнеме што нуди Hi Slider:

Неверојатни визуелни ефекти

Hi Slider доаѓа со широк опсег на визуелни ефекти што ќе ги направат вашите лизгачи да се издвојуваат од толпата. Од класични бледнее до модерни 3D транзиции, има по нешто за секого. И ако не сте сигурни кој ефект да го изберете, едноставно прегледајте ги сите додека не го најдете совршениот.

Професионално дизајнирани шаблони

Ако немате доволно време или вештини за дизајнирање, не грижете се - Hi Slider ве опфати. Со шест претходно дизајнирани шаблони (детски, класичен, еластичен, Eris хоризонтален, целосен и список), секој со различни стилови и погледи, сигурно ќе има еден што совршено одговара на вашите потреби. И секој шаблон вклучува повеќе убави кожи кои можат да се применат брзо и лесно.

Одговорен дизајн

Во денешниот свет на мобилни уреди и таблети од сите облици и големини, важно е вашата веб-локација да изгледа одлично на секој екран. Затоа Hi Slider е целосно одговорен – што значи дека може автоматски да ја менува големината за да одговара на која било големина или резолуција на екранот. Без разлика дали вашите посетители користат iPad или телефон со Android, секој пат ќе гледаат прекрасен лизгач.

Повеќе платформи

Hi Slider работи на повеќе платформи, вклучувајќи PC/Mac десктоп, како и таблети и мобилни телефони како што се iPad/iPhone/Android итн., така што без разлика од каде доаѓа вашата публика, таа ќе може да ужива во целосното искуство на ова софтвер има да понуди!

Лесни опции за објавување

Откако ќе го креирате вашиот лизгач во HiSlider, постојат неколку начини на кои може да се објави:

Основна верзија (HTML): Поставете ги излезните датотеки директно на серверот на вашата страница, а потоа уредете ја веб-страницата користејќи HTML уредници како Dreamweaver или Frontpage.

WordPress Plug-in: Излез во формат на ZIP датотека како додаток на WordPress.

Joomla Module: Вметнете го модулот за лизгачи на слики во веб-страниците на Joomla.

Друпал модул: Вметнете галерии со слики од jQuery во веб-локациите на Друпал.

Заклучок:

Севкупно, веруваме дека ако барате лесен за употреба, но моќен создавач на лизгачи за слики, тогаш не гледајте подалеку од HiSlider! Со своите неверојатни визуелни ефекти и професионално дизајнирани шаблони, плус способности за одговорен дизајн на повеќе платформи, вклучувајќи PC/Mac десктоп, како и таблети и мобилни телефони како што се iPad/iPhone/Android итн., овој софтвер навистина има сè што е потребно кога брзо креирате неверојатни слајдови без потреба од никакво знаење за кодирање!

Целосни спецификации
Издавач eFlip Solution
Страница на издавачи http://www.pageflippdf.com/
Датум на издавање 2013-08-22
Датум на додавање 2013-08-22
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер и алатки за блогирање
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1162

Comments: