Merlin AuctionMagic

Merlin AuctionMagic 8.2.128

Опис

Merlin AuctionMagic е моќен деловен софтвер дизајниран да го олесни користењето на eBay и за купувачите и за продавачите. Со својот иновативен интерфејс, напредно сортирање и функции за пребарување, оваа алатка ви овозможува да ги организирате вашите аукции во ваши категории и да изберете различни бои за да можете брзо да видите кои ставки ги добивате или губите на прв поглед.

Една од најимпресивните карактеристики на Merlin AuctionMagic е неговата способност автоматски да ги удира вашите аукции. Тоа значи дека ќе пласира понуди во последен можен момент пред затворањето на аукцијата за да ја добие најдобрата цена и да избегне наддавање. Самата оваа функција може да ви заштеди време, пари и фрустрација со тоа што ќе се осигура дека секогаш го добивате најдобриот можен договор.

Покрај снајперот, Merlin AuctionMagic нуди и низа други корисни функции за купувачите и продавачите на eBay. На пример, ви овозможува да наддавате за ставка само ако слична ставка победи или изгуби. Ова значи дека ако некој друг победи на аукција за слична ставка пред да заврши вашата, вашата понуда автоматски ќе биде откажана. Оваа функција помага да се спречи прекумерното наддавање и осигурува дека нема да трошите пари на предмети што повеќе не се достапни.

Друга одлична карактеристика на Merlin AuctionMagic е неговата способност автоматски да увезува предмети што ги наддавате, продавате или гледате. Ова го олеснува следењето на целата ваша активност на eBay на едно место без да мора рачно да ја внесувате секоја ставка во софтверот.

Ако ви треба далечински пристап до Merlin AuctionMagic од која било локација користејќи веб-прелистувач, тогаш оваа алатка е покриена и со опционална функционалност за далечински пристап што им овозможува на корисниците пристап до нивната сметка од каде било во светот со интернет конекција.

Merlin AuctionMagic исто така вклучува моќни алатки за следење кои им овозможуваат на корисниците да следат колку пари потрошиле на eBay со текот на времето, како и да управуваат со ставките што ги купиле и продале преку делот за историја на нивната сметка, кој обезбедува детални информации за секоја трансакција, вклучувајќи повратни информации оставени од други корисници кои купувале од нив претходно.

Конечно, Merlin Auction Magic го синхронизира вашиот часовник за прецизно наддавање, така што нема потреба да се грижите за пропуштање на аукција поради неточни проблеми со тајмингот!

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со сите аспекти на купување/продажба на активности во eBay, тогаш не гледајте подалеку од Merlin Auction Magic!

Целосни спецификации
Издавач PC TechZone
Страница на издавачи http://www.merlinsoftware.com
Датум на издавање 2013-08-24
Датум на додавање 2013-08-24
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 8.2.128
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .Net Framework 2.0 or later
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1950

Comments: