AllMyNotes Organizer Portable

AllMyNotes Organizer Portable 3.35

Windows / Vladonai Software / 11051 / Целосни спецификации
Опис

AllMyNotes Organizer Portable е моќен и безбеден софтвер кој ви овозможува да ги чувате сите ваши лични информации безбедни од љубопитните очи. Оваа алатка спаѓа во категоријата Комунални услуги и оперативни системи и е дизајнирана да ви помогне да ги организирате вашите белешки на начин што ќе ви има смисла.

Со AllMyNotes Organizer Portable, можете да поставите лозинка за вашите белешки, која ќе биде шифрирана со помош на 1800-битна шифра. Ова значи дека дури и ако некој добие пристап до вашиот уред или медиум за складирање, нема да може да ги чита вашите белешки без лозинката.

Една од најдобрите работи за AllMyNotes Organizer Portable е неговата преносливост. Можете да го носите со себе каде и да одите на USB-уред или кој било друг пренослив уред за складирање. Ова ви го олеснува пристапот до вашите белешки на кој било компјутер без да мора да го инсталирате софтверот.

Софтверот користи формат на датотека за складирање управуван од базата на податоци со високи перформанси, кој обезбедува брзо и ефикасно пребарување на податоците. Можете исто така да ги извезувате вашите белешки во формати на RTF и обичен текст, што ви олеснува да ги споделувате со други или да ги користите во други апликации.

AllMyNotes Organizer Portable има повеќејазичен интерфејс кој поддржува неколку јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски, шпански, италијански и многу повеќе. Различниот интерфејс е исто така погоден за чување на сите ваши најчувствителни приватни информации со вас во секое време.

Без разлика дали барате лесен начин да ги организирате вашите лични информации или ви треба безбедно место за складирање чувствителни податоци како што се лозинки и финансиски информации, AllMyNotes Organizer Portable ве покрива. Со своите моќни способности за шифрирање и кориснички интерфејс, овој софтвер е одличен избор за секој кој ја цени својата приватност и безбедност на интернет.

Клучни карактеристики:

- Заштита со лозинка: поставете лозинки за поединечни белешки

- Енкрипција: Користи 1800-битна шифрирана шифра

- Преносливост: Може да се носи на УСБ-дискови

- Формат на датотека за складирање управуван од базата на податоци со високи перформанси

- Опции за извоз: извезете белешки во формати на RTF или обичен текст

- Повеќејазична поддршка: Поддржува неколку јазици, вклучувајќи англиски, француски, германски итн.

- Скинат интерфејс

Заклучок:

Како заклучок, AllMyNotes Organizer Portable е одлична алатка ако прашањата за приватност се важни. На корисниците им обезбедува врвни безбедносни карактеристики, како што се заштита со лозинка, шифрирање итн. Неговата функција за преносливост им овозможува на корисниците пристап до нивните податоци каде било во секое време. Форматот на датотеката за складирање управуван од базата на податоци со високи перформанси обезбедува брзо пронаоѓање на податоците додека опциите за извоз овозможуваат споделување датотеки Полесно. Функцијата за повеќејазична поддршка се грижи за говорниците кои не се мајчин, додека интерфејсот со кожа додава убавина. Генерално, оваа алатка нуди голема вредност по прифатлива цена.

Целосни спецификации
Издавач Vladonai Software
Страница на издавачи http://www.vladonai.com
Датум на издавање 2020-09-08
Датум на додавање 2020-09-08
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 3.35
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 10/8/7/Vista/XP (32/64-bit), works under Wine in Linux and Mac
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11051

Comments: