VSO Inspector

VSO Inspector 2.0.2

Опис

VSO-Inspector: The Ultimate Hardware Configuration Reporting Tool

Дали сте уморни од рачно проверување на вашата хардверска конфигурација секогаш кога ќе треба да решите проблем? Дали сакате алатка која може да обезбеди детални информации за вашите читачи и пишувачи на ЦД и ДВД, користениот фирмвер, деталите за медиумите и грешките во читањето? Не гледајте подалеку од ВСО-инспектор!

VSO-Inspector е бесплатен додаток кој обезбедува сеопфатни информации за вашата хардверска конфигурација. Со овој бесплатен софтвер, можете лесно да ги проверите наведените читачи и пишувачи на ЦД и ДВД поврзани на вашиот компјутер. Можете исто така да го проверите фирмверот што го користат овие уреди.

Но, тоа не е се! VSO-Inspector, исто така, дава детали за медиумот што се користи со секој уред. Ова ја вклучува брзината поддржана од даден писател со овој медиум. Овие информации се клучни за да се осигурате дека вашите резервни копии се сигурни.

Една од најимпресивните карактеристики на VSO-Inspector е неговата способност да скенира изгорени медиуми за грешки во читањето. Ова значи дека можете да бидете сигурни во читливоста на вашата нова резервна копија. Нема повеќе да се грижите за оштетени датотеки или изгубени податоци!

Покрај неговите моќни можности за известување, VSO-Inspector е неверојатно лесен за користење. Едноставно преземете го и инсталирајте го на вашиот компјутер, а потоа стартувајте го секогаш кога ќе треба да ја проверите хардверската конфигурација.

Без разлика дали сте ИТ професионалец или само некој што сака да се осигура дека нивните резервни копии се сигурни, VSO-Inspector е суштинска алатка во секој софтверски арсенал. Преземете го денес и почнете да уживате во мирот на умот, знаејќи дека вашата хардверска конфигурација е секогаш ажурирана!

Целосни спецификации
Издавач VSO Software
Страница на издавачи http://www.vso-software.fr/
Датум на издавање 2013-08-30
Датум на додавање 2013-08-30
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Софтвер за измени
Верзија 2.0.2
Барања за ОС Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 6409

Comments: