AppRevels

AppRevels 1.0.0.0

Опис

AppRevels: Врвен софтвер за iTunes и iPod за уреди со iOS

Дали сте уморни од маката за управување со вашите iOS уреди со iTunes? Дали сакате да преземате и инсталирате бесплатни апликации и игри за iPhone/iPad без да одите низ App Store? Не гледајте подалеку од AppRevels, бесплатниот, моќен и лесен за користење софтвер кој им овозможува на корисниците лесно да управуваат со своите iOS уреди.

AppRevels е едношалтерски систем за сите потреби на вашиот iOS уред. Со својот едноставен UI дизајн, корисниците можат да ги бараат апликациите и игрите што ги сакаат, да ги преземаат и инсталираат во софтверот. Нема повеќе да се движите низ App Store или да се грижите за проблеми со компатибилноста - AppRevels ве опфати.

Но, тоа не е сè - AppRevels исто така го олеснува преносот на датотеки помеѓу вашите iOS уреди, iTunes и компјутерите. Кажете им збогум на фрустрирачките проблеми со синхронизацијата со iTunes - со само неколку чекори, корисниците можат да префрлаат датотеки од различни видови, вклучувајќи аудио, видеа, мелодии, филмови, е-книги, плејлисти за купување апликации и датотеки со Camera Roll.

И ако сте загрижени за губење важни податоци на вашиот iPhone/iPad/iPod touch/mini/shuffle/classic/nano или iPad mini/1/2/3/4 додека префрлате датотеки или ажурирате апликации/игри – немојте да бидете ! Со функцијата за резервна копија на AppRevels, можете лесно да направите резервна копија на сите ваши важни датотеки на компјутер или iTunes, осигурувајќи се дека се безбедни од каква било потенцијална загуба.

Но, чекајте има уште! Дали знаевте дека со уникатната карактеристика на AppRevels за правење iOS уреди како флеш-уреди; Дали корисниците можат да складираат кој било тип на датотеки што сакаат во нивните iPhone/iPad/iPod допири? Ова значи дека не само што корисниците имаат пристап до нивните омилени музички нумери, туку и документи како PDF или дури и фотографии!

AppRevels е компатибилен со сите iPhone-и кои работат на IOS 4.2 или погоре, вклучително и iPhone 1st/3G/3GS/4/4S/5 како и iPod touch/classic/nano/shuffle моделите. Исто така, работи непречено и на 64-битни и 32-битни верзии на Windows 8 OS, заедно со тоа што е компатибилен со најновата верзија на iTunes.

Клучни карактеристики:

1) Преземете ги апликациите/игрите за iPhone/iPad бесплатно.

2) Пренесувајте различни видови датотеки меѓу уредите со iOS.

3) Пренесувајте датотеки меѓу компјутери и iTunes.

4) Направете уред со IOS како флеш-уред.

5) Компатибилен со повеќе производи на Apple

6) Сосема бесплатно

Како заклучок: ако барате софтверско решение лесно за користење кое ќе ви помогне да управувате со вашите производи на Apple без никакви проблеми, тогаш не гледајте подалеку од AppRevels! Со својот кориснички интерфејс во комбинација со неговите моќни функции како што се преземање бесплатни апликации/игри за iPhone/iPad; пренесување на различни видови медиуми помеѓу различни платформи (уреди со iOS, iTunes и компјутери); безбедно правење резервни копии на податоци на компјутери; правејќи ги уредите со IOS да делуваат како флеш-уреди - оваа програма има сè што е потребно за да го олесни животот кога станува збор за ефикасно управување со производите на Apple.

Целосни спецификации
Издавач AppRevels
Страница на издавачи http://www.apprevels.com/
Датум на издавање 2013-09-02
Датум на додавање 2013-09-02
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 1.0.0.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2793

Comments: