Block Facebook, MySpace, YouTube & Twitter For Parents Software

Block Facebook, MySpace, YouTube & Twitter For Parents Software 7.0

Опис

Дали сте родител кој е загрижен за безбедноста на вашето дете на интернет? Дали сакате да се осигурате дека тие не пристапуваат до несоодветна содржина на платформите на социјалните медиуми како Facebook, MySpace, YouTube и Twitter? Ако е така, тогаш софтверот за блокирање на Facebook, MySpace, YouTube и Twitter за родители е совршено решение за вас.

Овој безбедносен софтвер нуди едноставен и ефикасен начин за блокирање на пристапот до одредени веб-локации. Со само неколку кликања на глувчето, можете лесно да додадете која било адреса на веб-локација (URL) што сакате да ја блокирате. Ова значи дека можете да го прилагодите софтверот според вашите специфични потреби и преференции.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да ги заштити вашите поставки со лозинка одредена од корисникот. Ова значи дека никој друг не може да ги менува или менува вашите поставки без ваша дозвола. Ова осигурува дека вашето дете останува безбедно додека прелистува на интернет.

Освен што поединечно блокира веб-локации, овој софтвер ви овозможува и да вчитате адреси на веб-локации од датотека. Ова им олеснува на родителите кои сакаат да блокираат повеќе веб-страници одеднаш без да мора рачно да ја внесуваат секоја URL-адреса посебно.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да се вчита при стартување на Windows и да престојува во системската лента. Ова значи дека секогаш ќе работи во заднина и ќе продолжи да блокира веб-локации дури и ако некој се обиде да го оневозможи.

Генерално, Блокирајте го софтверот за Фејсбук, Мајспејс, YouTube и Твитер за родители е суштинска алатка за секој родител кој сака мир на умот кога нивното дете користи интернет. Тој нуди лесен за користење интерфејс со приспособливи опции за родителите да можат да ги приспособат своите безбедносни мерки на интернет според нивните специфични потреби.

Па зошто да чекаме? Преземете го софтверот за блокирање на Facebook, MySpace, YouTube и Twitter за родители денес и почнете да ја штитите безбедноста на вашето дете онлајн!

Целосни спецификации
Издавач Sobolsoft
Страница на издавачи http://www.sobolsoft.com/
Датум на издавање 2015-01-21
Датум на додавање 2013-09-03
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2512

Comments: