Timeline Thumbnails Flowplayer Flash Plugin

Timeline Thumbnails Flowplayer Flash Plugin 1.0.1

Опис

Дали сте уморни од рачно креирање и складирање на слики за преглед за вашите видеа? Не гледајте подалеку од Приклучокот за Flash Player Flowplayer Timeline Thumbnails. Овој моќен софтвер за графички дизајн генерира и прикажува слики за преглед на лентата за пребарување на плеерот кога корисникот лебди над неа, што им олеснува на гледачите да се движат низ вашата видео содржина.

Една од најдобрите карактеристики на овој приклучок е тоа што не треба сами да подготвувате и складирате сликички. Приклучокот се грижи за тоа со извлекување и декодирање на клучни рамки од H264 mp4 видеа. Ги презема метаподатоците и потребните клучни рамки само користејќи http барања за опсег на бајти, осигурувајќи дека вашето видео се вчитува брзо без да се жртвува квалитетот.

За да се осигурате дека вашите H264 mp4 содржат доволно клучни рамки, можете да ги распоредите преку поставките за време на процесот на кодирање или да дозволите тоа да се случува природно секој пат кога се менува сцената. Ова значи дека можете да се фокусирате на создавање одлична содржина без да се грижите за технички детали.

Timeline Thumbnails Flowplayer Flash Plugin е дел од серијата додатоци базирани на http мултистриминг и парсирање mp4 со помош на Javascript/actionscript. Ова значи дека е компатибилен со широк опсег на платформи, вклучувајќи десктоп компјутери, мобилни уреди, па дури и паметни телевизори.

Без разлика дали сте професионален видеограф или штотуку почнувате да се занимавате со видео продукција, приклучокот за Flash Player Flowplayer Timeline Thumbnails е суштинска алатка за секој кој сака да ја подобри својата видео содржина. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, овој софтвер за графички дизајн ќе ви помогне да ги подигнете вашите видеа на следното ниво.

Па зошто да чекаме? Преземете го приклучокот за Flash Player Timeline Thumbnails денес и започнете да создавате неверојатни видео содржини!

Целосни спецификации
Издавач Easy Bits
Страница на издавачи http://easy-bits.com
Датум на издавање 2013-09-03
Датум на додавање 2013-09-03
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 74

Comments: