Adblock Plus for Internet Explorer

Adblock Plus for Internet Explorer 1.0

Windows / Simple Adblock / 317984 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од бомбардирање со наметливи реклами додека пребарувате на интернет? Не гледајте подалеку од Adblock Plus за Internet Explorer. Оваа моќна екстензија на прелистувачот блокира банери, видео реклами на YouTube, реклами на Facebook и сите други досадни реклами што го натрупуваат вашиот екран.

Adblock Plus е проект со отворен код управуван од заедницата кој го користеа милиони корисници ширум светот. Со стотици волонтери кои придонесуваат за неговиот успех, Adblock Plus гарантира дека сите досадни реклами се автоматски блокирани.

Кога инсталирате Adblock Plus за Internet Explorer, вашиот прелистувач може да прикаже предупредувачка порака во која се наведува дека екстензијата има пристап до вашата историја на прелистување и податоци. Сепак, бидете сигурни дека ова е стандардна порака и никогаш не собираме какви било информации.

Неодамна, заедницата Adblock Plus ја претстави иницијативата Acceptable Ads. Дозволувајќи некои мали и статични реклами да се појавуваат на веб-локациите, можете да ги поддржувате оние сајтови кои се потпираат на рекламирање, но избираат да го прават тоа на ненаметлив начин. Оваа одлика може да се оневозможи во секое време ако сакате воопшто да не гледате реклами.

Со Adblock Plus за Internet Explorer инсталиран на вашиот прелистувач, можете да уживате во сурфање на интернет без да ве прекинуваат досадни реклами. Кажете им збогум на банери кои блокираат содржини или видео реклами кои ги прекинуваат вашите омилени видеа на YouTube - со Adblock Plus за Internet Explorer овие досадни ќе бидат нешто од минатото.

Не само што овој софтвер го подобрува вашето искуство со прелистување со отстранување на несаканите одвлекувања од веб-локациите, туку помага и во заштитата од злонамерно рекламирање што потенцијално може да му наштети на вашиот компјутер или да украде лични информации.

Покрај неговата ефикасност во блокирањето на несаканите реклами на интернет, Adblock Plus е неверојатно лесен за употреба и не бара никакво техничко знаење или експертиза. Едноставно инсталирајте го на вашиот прелистувач како екстензија и оставете го да ја заврши својата работа – автоматски блокирајќи ги сите наметливи реклами за да можете да се фокусирате на она што навистина е важно: уживање во содржината онлајн без прекини!

Генерално, ако барате ефективно решение за блокирање на несаканите реклами додека прелистувате онлајн, тогаш не гледајте подалеку од Adblock Plus за Internet Explorer! Со пристапот на проектот со отворен код управуван од заедницата, во комбинација со функциите за лесно користење, како што се можностите за автоматско блокирање реклами, го прават овој софтвер суштинска алатка во арсеналот на секој кој сака непречено искуство со сурфање на интернет!

Целосни спецификации
Издавач Simple Adblock
Страница на издавачи http://simple-adblock.com
Датум на издавање 2013-09-05
Датум на додавање 2013-09-05
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања Internet Explorer 7
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 317984

Comments: