NativeSpeaker

NativeSpeaker 0.0.2.3

Windows / Perky Cockroach / 1418 / Целосни спецификации
Опис

NativeSpeaker: Софтвер за врвна продуктивност за репродукција на говор и аудио

Дали сте уморни од постојано префрлување помеѓу вашиот уредувач на текст и аудио плеер додека работите на проект? Дали сакате да постои начин за беспрекорно интегрирање на репродукција на говор и аудио во вашиот работен тек? Не гледајте подалеку од NativeSpeaker, софтверот за врвна продуктивност за репродукција на говор и аудио.

NativeSpeaker е моќна алатка која ја следи вашата таблата со исечоци, автоматски вметнувајќи го секој нов текст во прозорецот Speech. Со функцијата Додај текст, нов текст се додава на крајот на постоечката содржина наместо да се препишува. Потоа можете да го слушнете овој текст репродуциран во секое време со репродукција што може да се запре или паузира.

Но, тоа не е сè - NativeSpeaker вклучува и континуирана репродукција на говор, што ви овозможува да ја пребарувате вашата содржина додека не бидете подготвени да продолжите понатаму. И со овозможена автоматска репродукција, новата содржина се репродуцира веднаш штом ќе се додаде.

Опциите за приспособување изобилуваат во NativeSpeaker. Можете да го поставите изгледот и на прозорецот Speech (позиција, големина, транспарентност, граница) и на самиот текст (боја, фонт). И ако треба да ја носите вашата содржина во движење или да ја споделите со други, NativeSpeaker овозможува лесен извоз како аудио датотека во која било. wav или. mp3 формат (со соодветен енкодер).

Без разлика дали сте писател кој бара полесен начин за лекторирање на вашата работа или студент кој се обидува да ги запамети клучните информации за испит, NativeSpeaker има сè што ви треба за беспрекорна интеграција на говор и аудио. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Perky Cockroach
Страница на издавачи http://perkycockroach.is-great.org
Датум на издавање 2013-09-11
Датум на додавање 2013-09-11
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за текст во говор
Верзија 0.0.2.3
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1418

Comments: