Myibidder Auction Bid Sniper for eBay

Myibidder Auction Bid Sniper for eBay 1.1.4

Опис

Myibidder Auction Bid Sniper за eBay е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да ги следите и управувате вашите аукции на eBay. Со оваа апликација, можете автоматски да наддавате на аукции во последните секунди, осигурувајќи дека имате најголеми шанси за победа. Оваа снајперска функција е неверојатно корисна за оние кои сакаат да избегнат војни со наддавање и да ги обезбедат своите посакувани ставки по најниска можна цена.

Една од клучните придобивки на Myibidder Auction Bid Sniper за eBay е неговата поддршка за повеќе сајтови и валути на eBay. Без разлика дали сте со седиште во САД или на меѓународно ниво, овој софтвер ве опфати. Ги поддржува сите главни сајтови на eBay во САД, како и многу меѓународни сајтови, така што без разлика каде се одржува вашата аукција, можете да го користите Myibidder Auction Bid Sniper за да понудите во секое време и каде било.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да го специфицира времето на понудата. Ова значи дека можете да поставите одредено време кога сакате вашите понуди да бидат автоматски поставени. На пример, ако аукцијата заврши во 20:00 часот по EST и сакате вашата понуда да биде поставена во 19:59 часот по EST, едноставно поставете го времето на понуда соодветно и дозволете Myibidder Auction Bid Sniper да го стори останатото.

Покрај овие карактеристики, Myibidder Auction Bid Sniper нуди и низа други алатки дизајнирани да помогнат полесно од кога било досега да управувате со вашите аукции. На пример, ви овозможува да ги прегледате сите ваши активни понуди на едно место за да можете лесно да следите сè.

Севкупно, ако барате моќно деловен софтверско решение кое ќе ви помогне да го рационализирате процесот на управување со аукциите на eBay, а истовремено да ви даде предност пред другите понудувачи со неговите способности за снајперист - не гледајте подалеку од Myibidder Auction Bid Sniper за eBay!

Целосни спецификации
Издавач Myibay
Страница на издавачи http://www.myibay.com/
Датум на издавање 2013-09-19
Датум на додавање 2013-09-19
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.1.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 41224

Comments: