Granite Portable

Granite Portable 1.2.4.0

Windows / Granite Portable / 1327 / Целосни спецификации
Опис

Гранит пренослив: врвно решение за безбеден пренос на датотеки

Дали сте уморни од носење на вашите важни датотеки и обележувачи на флеш драјв без никаква заштита? Дали се грижите дали ќе ги изгубите вашите податоци или ќе ви паднат во погрешни раце? Не гледајте подалеку од Granite Portable, врвното решение за безбеден пренос на датотеки.

Granite Portable е преносливо мени и свод за вашиот флеш-уред. Тоа им дава на корисниците безбеден и удобен начин за пренос на нивните датотеки и обележувачи. Со Granite Portable, можете да креирате папка наречена „vault“ на вашиот USB-уред. Сите датотеки складирани во оваа папка ќе бидат заштитени со користење на два слоја на безбедност. Тие ќе бидат недостапни без внесување на корисничко име и лозинка.

Но, тоа не е се! Granite Portable, исто така, нуди лесен за користење систем на мени што ви овозможува да пристапите до сите ваши омилени програми, документи и веб-локации со само еден клик. Нема повеќе пребарување низ папки или пишување URL-адреси - сè е на дофат на раката.

Еве неколку клучни карактеристики на Granite Portable:

Безбеден пренос на датотеки: со два слоја на безбедност, вклучувајќи заштита на корисничко име/лозинка и шифрирање, можете да бидете сигурни дека вашите датотеки се безбедни од љубопитните очи.

Пренослив систем на мени: Пристапете до сите ваши омилени програми, документи и веб-локации со само еден клик користејќи го нашиот лесен за користење систем со мени.

Прилагодлив интерфејс: изберете од неколку различни теми за да го приспособите изгледот и чувството на Granite Portable за да одговараат на вашите преференции.

Автоматска резервна копија: Никогаш повеќе не губи важни податоци! Granite Portable автоматски прави резервна копија на сите промени направени во папката свод за да можете лесно да ги вратите претходните верзии доколку е потребно.

Лесна инсталација: Едноставно преземете го софтверот на кој било USB-уред (не е потребна инсталација) и почнете да го користите веднаш!

Компатибилност: Работи со Windows XP/Vista/7/8/10 (32-битни и 64-битни).

Без разлика дали сте студент кој треба да ги следи задачите или бизнис професионалец кој има потреба од пристап до важни документи во движење, Granite Portable ве покрива. Неговите можности за безбеден пренос на датотеки го прават идеален за секој кој ја цени својата приватност, додека неговиот приспособлив интерфејс гарантира дека секој може да најде нешто што му се допаѓа во овој софтвер!

Па зошто да чекаме? Преземете го Granite Portable денес и искусете безбеден пренос на датотеки како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Granite Portable
Страница на издавачи http://www.graniteportable.com
Датум на издавање 2013-09-25
Датум на додавање 2013-09-25
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 1.2.4.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1327

Comments: