SSuite Office Premium HD+

SSuite Office Premium HD+ 2.38.12

Windows / SSuite Office Software / 3463 / Целосни спецификации
Опис

SSuite Office Premium HD+: Најдобар деловен софтверски пакет

Дали сте професионален или остроумен корисник на компјутер кој бара канцелариски пакет кој може да ги задоволи вашите потреби? Не гледајте подалеку од SSuite Office Premium HD+. Овој софтверски пакет е дизајниран да ви ги обезбеди сите алатки и функции што ви се потребни за креирање, уредување и управување со вашите документи, табели, презентации и друго.

Една од истакнатите карактеристики на SSuite Office Premium HD+ се неговите зголемени интерфејси за апликации. Овие интерфејси се оптимизирани за монитори со широк екран со резолуција од 1600 x 900 или повисока. Ова значи дека можете јасно да ги прегледате сите функции, карактеристики и структури на менито, без да морате да кривогледате или да ги напрегате очите.

Покрај неговите зголемени интерфејси, SSuite Office Premium HD+ доаѓа и со интерфејси за документи со јазичиња. Овие интерфејси ви го олеснуваат наоѓањето на отворените документи со само еден приказ. Можете исто така да користите прегледи на сликички за да го прикажете целиот распоред на документи додека креирате pdf, документи со слики или едноставно прикажувате преглед на печатење додека креирате важни документи како трудови или роденденски честитки.

Процесорот на текст SSuite WordGraph е уште една моќна алатка вклучена во овој софтверски пакет. Со бројните достапни функции на WordGraph, како што се форматирање на делови од документи на текст и страници, како и цели документи во WordGraph, на корисниците им даваат одлична контрола над нивната работа. Можете исто така да ја зачувате вашата работа во различни индустриски стандардни формати како што се pdfs jpg bmp png gif ssp (наш сопствен формат на презентација). Најдобриот дел? Не се потребни Java или DotNet!

Софтвер за зелена енергија: Заштеда на планетата едно по едно време

Во SSuite веруваме во да го направиме нашиот дел за животната средина преку развивање на софтвер за зелена енергија кој помага да се намали јаглеродниот отпечаток еден по еден! Нашиот софтвер не бара никакви дополнителни ресурси како Java или DotNet што значи помала потрошувачка на енергија на вашиот уред!

Креирајте PDF-датотеки без никаков дополнителен софтвер

Со SSuite Office Premium HD+, креирањето PDF-датотеки никогаш не било полесно! Не ви треба дополнителен софтвер бидејќи овој канцелариски пакет е опремен со вградени PDF способности во самиот WordGraph! Споделете ја вашата работа лесно и брзо без да се грижите за проблеми со компатибилноста!

Корисни карактеристики и функции кои ќе ви помогнат во работата

SSuite Accel Spreadsheet е уште една моќна алатка вклучена во овој пакет за деловен софтвер. Користете ја функцијата волшебник за графикони на Accel која им овозможува на корисниците да избираат од осум категории на 2-D и 3-D графикони, вклучувајќи ја и линијата колона пита XY акции итн., исто така достапни десетици варијанти!. Пред да стартувате било која апликација, прво прочитајте го документот „Read Me“.

Но, чекајте има уште!

Овој пакет за деловен софтвер вклучува неколку други корисни функции, како што се помошно за сериско пишување писма за печатење пликови за наоѓање правописни грешки на седум различни јазици (американски британски холандски француски германски италијански италијански шпански), меѓу другото.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате канцелариски пакет кој посебно се грижи за професионалци кои бараат висококвалитетни перформанси, тогаш не гледајте подалеку од SSuite Office Premium HD+. Со својот зголемен интерфејс за апликации, вграден интерфејс за документи со јазичиња, вграден во PDF можности за зелена технологија за заштеда на енергија, корисни функции и функции, тој обезбедува се што е потребно за остроумните компјутерски корисници кои не сакаат ништо друго освен извонредност од нивните деловни алатки!

Преглед

SSuite Office - Premium HD се наплаќа како канцелариски пакет за мноштвото монитори со широк екран, со големи икони и други елементи на интерфејсот што ја олеснуваат навигацијата. Иако успева на тој план - оваа голема колекција на апликации навистина има многу прифатливи интерфејси - проблемите со компатибилноста веројатно ќе ја ограничат корисноста на пакетот за многу корисници.

Каде да започнете со SSuite Office? Доаѓа со апликации што би ги очекувале, како што се процесор на текст (WordGraph) и програма за табеларни пресметки (Accel), но има и други програми што не ги очекувавме, како што се уредувач на слики, веб-прелистувач, па дури и тој фаворит за губење време, тетрисот. Ако барате алтернатива на Microsoft Office, SSuite Office не е баш најдобро. нема држач за PowerPoint или Publisher, програми кои се од различно значење за различни корисници. Сите програми имаа познати интерфејси кои ќе бидат лесни за повеќето луѓе за навигација, и мислиме дека подобрените икони и менија ќе бидат корисни не само за луѓето со големи екрани, туку и за оние кои имаат проблеми со видот. Секоја апликација доаѓа со темелна датотека за помош во која се објаснува нејзината употреба. Нашата единствена голема поплака за SSuite Office - Premium HD беше неговата навидум некомпатибилност со датотеките на Microsoft; Microsoft Office сè уште е стандард, а фактот што SSuite Office не можеше да ги отвора датотеките на Word или Excel -- и покрај тврдењата дека може -- беше неуспех за нас. Сметаме дека SSuite Office - Premium HD вреди да се проба за луѓе кои не се загрижени за ваквите проблеми со компатибилноста, но за оние кои често споделуваат датотеки со корисниците на Microsoft Office, постојат подобри избори таму.

SSuite Office - Premium HD инсталира и деинсталира без проблеми.

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2020-06-10
Датум на додавање 2020-06-10
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.38.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows, Windows NT, Windows Server 2016, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3463

Comments: