Webcam Streaming

Webcam Streaming 5.0

Windows / Webcam Video Surveillance Software / 144 / Целосни спецификации
Опис

Стриминг на веб-камера: врвното решение за видео надзор

Дали барате сигурен и лесен за користење софтвер за видео надзор кој може да го претвори вашиот компјутер во моќен систем за следење? Не гледајте подалеку од Стриминг на веб-камера, врвното решение за домашните и малите деловни корисници кои сакаат да внимаваат на својот имот, саканите или миленичињата додека се отсутни.

Со Webcam Streaming, можете да го примате преносот директно од вашата веб камера или IP камери без да ви треба дополнителен хардвер или софтвер. Ова значи дека можете брзо и лесно да го поставите вашиот систем за следење без никакви проблеми. Плус, со нашата функција RTMP, можете директно да емитувате настани во живо на YouTube со само неколку кликања.

Но, тоа не е се. Нашиот софтвер е преполн со напредни функции што го прават да се издвојува од другите решенија за видео надзор на пазарот. На пример:

- Кориснички интерфејс „Повлечете и спуштете“: нашиот интуитивен интерфејс го олеснува поставувањето на вашите камери и приспособувањето на вашите поставки според вашите потреби.

- Откривање движење: ќе добивате известувања за настани секогаш кога ќе се открие движење во надгледуваната област.

- Далечинско гледање: можете да проследувате видео во живо преку Интернет од каде било во светот користејќи ја нашата функција за далечинско гледање.

- Опции за снимање: можете да изберете да ги складирате снимките локално на вашиот компјутер или да ги прикачите на вашиот канал на YouTube за чување.

Без разлика дали сакате да внимавате на вашиот сопружник дома додека сте отсутни, да бидете сигурни дека вашата бебиситерка добро се грижи за вашите деца или да ги надгледува миленичињата кога не сте наоколу, стриминг на веб-камера ве покрива. Со неговите моќни карактеристики и леснотијата на користење, не е ни чудо зошто толку многу луѓе ни веруваат за нивните потреби за видео надзор.

Па зошто да чекаме? Преземете го стриминг на веб-камера денес и почнете да следите што е најважно!

Целосни спецификации
Издавач Webcam Video Surveillance Software
Страница на издавачи http://www.home-security-camera.com
Датум на издавање 2020-06-10
Датум на додавање 2020-06-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 64-bit
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 144

Comments: