Moo0 Disk Cleaner Portable

Moo0 Disk Cleaner Portable 1.23

Опис

Moo0 Disk Cleaner Portable: Крајното решение за чистење на вашиот хард диск

Дали сте уморни од бавното работење на компјутерот поради акумулацијата на несакани датотеки и податоци на вашиот хард диск? Дали сакате едноставно и ефикасно решение за чистење на вашиот систем без да мора рачно да пребарувате за секоја датотека? Не гледајте подалеку од Moo0 Disk Cleaner Portable.

Moo0 Disk Cleaner Portable е моќен комунален софтвер кој ви овозможува лесно да ги исчистите несаканите датотеки и податоци од вашиот HDD. Со својот кориснички интерфејс, потребни се само неколку кликања за да се ослободите од непотребните датотеки што зафаќаат драгоцен простор на вашиот хард диск.

Овој софтвер моментално поддржува над 130 видови цели, вклучувајќи системски привремени датотеки, приватни податоци во регистарот, кеш на интернет прелистувачот, историја и колачиња (IE, Firefox, Opera) и така натаму. Ова значи дека без разлика каква датотека или податоци го затнуваат вашиот систем, Moo0 Disk Cleaner Portable ве покрива.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност автоматски да ги чисти овие цели секогаш кога вашиот систем ќе се подигне. Ова значи дека не треба да се грижите за постојано следење и чистење на овие датотеки сами - Moo0 Disk Cleaner Portable прави се за вас.

Но, што го издвојува Moo0 Disk Cleaner Portable од другите слични софтверски опции? За почеток, тој е целосно пренослив. Ова значи дека можете да го носите со себе каде и да одите – без разлика дали е на USB-диск или надворешен тврд диск – без да мора да инсталирате ништо на компјутерот-домаќин. Ова го прави идеална опција за оние кои често користат повеќе компјутери или имаат потреба од лесно за користење решение додека се во движење.

Дополнително, Moo0 Disk Cleaner Portable нуди напредни опции за прилагодување така што корисниците можат да ги приспособат своите преференции за чистење врз основа на нивните специфични потреби. Можете да изберете кои цели ќе се чистат за време на секоја сесија, како и да поставите правила за исклучување за одредени папки или типови датотеки.

Севкупно, ако барате доверлив и ефикасен начин да го одржувате компјутерот непречено да работи со тоа што ќе се ослободите од несаканите датотеки и податоци што го натрупуваат вашиот хард диск - не гледајте подалеку од Moo0 Disk Cleaner Portable. Неговата леснотија на користење во комбинација со неговите моќни способности го прават овој софтвер суштинска алатка во арсеналот на секој поединец кој знае за технологија.

Преглед

Moo0 Disk Cleaner Portable ви обезбедува многу елегантно и интуитивно решение за отстранување на привремени и необични датотеки.

Добрите

Интуитивен интерфејс: Кога за прв пат ќе ја стартувате програмата, добивате листа на програми што лесно се вари што содржат непотребни датотеки. Серија полиња за избор се наоѓаат до секоја програма, така што лесно можете да изберете кои програми да ги вклучите во операцијата за чистење.

Чистење при подигнување на системот: Предноста на оваа опција е што непотребните датотеки никогаш нема да имаат шанса да се соберат.

Модерен дизајн: оваа програма има модерен дизајн, при што главниот прозорец е проѕирен, така што сè уште можете да ја видите вашата друга содржина зад неа.

Конс

Енигматични карактеристики: Постојат некои карактеристики кои би можеле да имаат корист од функцијата за помош или дури и објаснување за лебдење.

Крајна линија

Ако веќе не чистите привремени и бескорисни датотеки од вашиот систем, треба да чистите. Moo0 ви нуди начин да го направите тоа, кој е брз, лесен и многу ефикасен.

Целосни спецификации
Издавач Moo0
Страница на издавачи http://www.Moo0.com/
Датум на издавање 2013-10-20
Датум на додавање 2013-10-20
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 1.23
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 39945

Comments: