ThunderSoft GemPlayer

ThunderSoft GemPlayer 4.1

Опис

ThunderSoft GemPlayer: Врвен видео плеер за сите ваши потреби

Дали сте уморни од користење на видео плеери кои не можат да ги репродуцираат сите формати што ви се потребни? Дали имате видеа заштитени со лозинка што не можете да ги отворите со вашиот моментален плеер? Не гледајте подалеку од ThunderSoft GemPlayer, бесплатниот видео плеер кој поддржува GEM-датотеки заштитени со лозинка и многу други вообичаени медиумски формати.

Со ThunderSoft GemPlayer, никогаш повеќе нема да мора да се грижите за проблемите со компатибилноста. Овој моќен плеер може да се справи со сите најпопуларни видео и аудио формати, вклучувајќи MP4, AVI, MKV, WMV, MTS, RMVB, MXF, VOB, FLV, MPEG и TS. И ако имате датотека GEM – шифриран видео формат – ThunderSoft GemPlayer е единствениот плеер што може да го отвори. Едноставно внесете ја вистинската лозинка и вашата GEM-датотека ќе се отвори брзо и ќе се репродуцира како обична видео-датотека.

Но, ThunderSoft GemPlayer не е само компатибилност - тој е исто така неверојатно лесен за употреба. Преземете ја контролата со интуитивните контроли за репродукција и јачина на звук што го олеснуваат прилагодувањето на поставките на пат. И најдобро од се? Потполно е бесплатен за секого за преземање и користење.

Без разлика дали сте обичен корисник или професионален видеограф кој бара сигурно решение за репродукција на вашите работни датотеки – ThunderSoft GemPlayer ве покрива. Со својот широк опсег на поддржани формати и лесен за користење интерфејс – ова е една софтверска алатка која треба да биде во арсеналот на секој компјутерски корисник.

Клучни карактеристики:

Поддржува видео-датотеки заштитени со лозинка (GEM-датотеки)

Една од истакнатите карактеристики на ThunderSoft GemPlayer е неговата способност да поддржува GEM-датотеки заштитени со лозинка. Ако некогаш сте имале проблем да отворите шифрирана видео датотека - оваа функција сама по себе го прави овој софтвер вреден да се провери.

Поддржува различни видео формати

Покрај поддршката на GEM-датотеките -ThunderSoft GemPlayer поддржува и многу други вообичаени медиумски формати како што се MP4, AVI, MKV, WMV, MTS, RMVB, MXF, VOB, FLV, MPEG и TS. Ова значи дека повеќе нема да се грижите дали вашите омилени видеа ќе се репродуцираат на вашиот компјутер или не!

Поддржува различни аудио формати

Не само што ThunderSoft GemPlayer поддржува различни видео формати, туку поддржува и различни аудио формати како MP3, AAC AC3 OGG WMA. Значи, без разлика дали се работи за музика или подкасти - ќе можете да слушате без никакви проблеми!

Лесен за користење интерфејс

ThunderSoftGemplayer има интуитивен интерфејс што го олеснува контролирањето на поставките за репродукција, дури и ако корисниците не се запознаени со технологијата.

Целосно бесплатно за преземање и користење

Можеби една од најдобрите работи за овој софтвер е тоа што е потполно бесплатен! Не се потребни скриени такси или претплати - само преземете ја инсталацијата, почнете да ја користите веднаш!

Компатибилност низ повеќе платформи

Thunder SoftGemplayer ќе биде достапен во верзиите на Android, iOS и Mac, така што корисниците ќе можат да уживаат во омилените видеа на повеќе уреди без никакви проблеми.

Заклучок:

Ако барате сигурен медиа плеер со поддршка за формати со широк опсег, тогаш не гледајте подалеку од Thunder SoftGemplayer! Со својата способност да ракува со шифрирани (GEM) и нешифрирани медиумски датотеки, заедно со неговиот лесен за користење интерфејс, оваа софтверска алатка дефинитивно треба да биде на радарот на секој корисник на компјутер! Најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно!

Целосни спецификации
Издавач ThunderSoft
Страница на издавачи http://www.thundershare.net
Датум на издавање 2020-06-10
Датум на додавање 2020-06-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 4.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 70

Comments: