Serato Video

Serato Video 1.1

Опис

Serato Video е моќен приклучок кој им овозможува на диџеите да манипулираат со репродукција на видео со софтверот Serato DJ Scratch Live и ITCH. Овој софтвер од категоријата MP3 и аудио софтвер е дизајниран да им обезбеди на диџеите алатките што им се потребни за создавање на прекрасни видео миксови, без разлика дали се дома, во клуб или на сцена.

Врз основа на популарниот додаток Video-SL, Serato Video сега им дава на ITCH DJ алатките за мешање видео во кои диџеите на Serato Scratch Live уживале со години. Со користење на поддржани ITCH контролери, овој приклучок ви овозможува да ги подигнете вашите диџеи сетови на сосема ново ниво со додавање визуелни елементи кои ја надополнуваат вашата музика.

Една од клучните карактеристики на Serato Video е неговата преработена архитектура. Ова значи дека Serato диџеите можат да доживеат уште понеподобно работен тек и поголема флексибилност кога користат ефекти и транзиции за да ги засилат нивните видео миксови. Без разлика дали барате едноставни вкрстувања или посложени ефекти како строб светла и филтри во боја, овој приклучок има сè што ви е потребно за да создадете визуелно прекрасни изведби.

Друга одлична карактеристика на Serato Video е неговата компатибилност со широк опсег на хардверски контролери. Диџеите на Scratch Live можат да ги користат истите алатки со нивниот избор на грамофонска плоча или контрола на CDJ, додека корисниците на ITCH можат да ги искористат предностите на поддржаните контролери како Numark NS7II, Pioneer DDJ-SX2 и Denon DJ MC6000MK2.

Serato Video доаѓа и опремено со низа напредни функции дизајнирани специјално за професионални диџеи. На пример, вклучува поддршка за повеќе излезни конфигурации за да можете да испраќате различни визуелни слики на различни екрани или проектори во зависност од вашето поставување. Вклучува и поддршка за MIDI мапирање за да можете да ги приспособите мапирањата на вашиот контролер точно како што сакате.

Генерално, ако барате моќна алатка која ќе ви помогне да ги подигнете вашите диџеј-сетови на следното ниво со додавање на прекрасни визуелни елементи, тогаш не гледајте подалеку од Серато Видео! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции дизајнирани специјално за професионални диџеи, сигурно ќе стане суштински дел од комплетот алатки за сериозен диџеј!

Целосни спецификации
Издавач Serato
Страница на издавачи http://serato.com/
Датум на издавање 2013-11-01
Датум на додавање 2013-11-01
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија DJ софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7
Барања Intel graphics cards are not supported
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3578

Comments: