Crudzilla Java Web Application Builder

Crudzilla Java Web Application Builder 1.0

Опис

Дали сте уморни од користење на застарени алатки за развој на веб кои ја ограничуваат вашата креативност и продуктивност? Не гледајте подалеку од Crudzilla Java Web Application Builder, иновативниот софтвер базиран на прелистувач кој ќе го револуционизира начинот на кој градите веб-апликации.

Со својата врвна технологија за средна опрема, Crudzilla се издвојува од конкуренцијата обезбедувајќи беспрекорно и интуитивно корисничко искуство. Без разлика дали сте искусен програмер или штотуку почнувате, овој софтвер е дизајниран да ви го олесни животот.

Една од клучните предности на Crudzilla е нејзината разновидност. За разлика од другите алатки за развој на веб кои се ограничени од нивната околина, Crudzilla работи на jvm (Java Virtual Machine), што значи дека може да се користи на која било платформа - од вашиот лаптоп до сервер на компанијата или дури и на облак услуги како AWS.

Но, она што навистина го издвојува Crudzilla е неговата поддршка за повеќе програмски јазици. Со вградена поддршка за Java, Ruby, Python, JavaScript, Groovy и Clojure - како и вклучен изворен код за да можете да го менувате за да одговара на вашите потреби - овој софтвер навистина има по нешто за секого.

Без разлика дали создавате едноставна веб-локација или сложена апликација за претпријатија, Crudzilla го олеснува создавањето динамични и одговорни интерфејси со минимално потребно кодирање. Неговиот интерфејс за влечење и спуштање ви овозможува брзо да креирате форми и табели без да треба да пишувате HTML или CSS код.

Но, не дозволувајте неговата леснотија да ве измами - под хаубата се крие моќна функционалност која овозможува напредно прилагодување и интеграција со други системи. Со функции како правила за валидација на податоци и приспособливи шаблони, Crudzilla им дава на програмерите целосна контрола врз нивните апликации, додека сеуште одржува интуитивен кориснички интерфејс.

И ако сето ова звучи премногу добро за да биде вистина - бидете сигурни дека стоиме зад нашиот производ со врвна поддршка за клиентите. Нашиот тим од експерти е секогаш достапен да одговори на прашања или да обезбеди помош секогаш кога е потребно.

Накратко: ако барате иновативна алатка за развој на веб што комбинира леснотија на користење со моќна функционалност и разновидност на повеќе програмски јазици - не гледајте подалеку од Crudzilla Java Web Application Builder!

Целосни спецификации
Издавач RuckusDJ
Страница на издавачи http://code.google.com/p/rhythmote/
Датум на издавање 2013-11-05
Датум на додавање 2013-11-05
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Java софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 306

Comments: