Novel Insight Hypercube

Novel Insight Hypercube 0.9921b

Опис

Novel Insight Hypercube: The Ultimate Reducer Parameter Plugin за VST2 Instruments

Дали сте уморни од трошење часови на дотерување на параметрите на синтисајзерот и ефектот за да го најдете совршениот звук? Дали сакате да има полесен начин за истражување на нови звуци без да се изгубите во морето од опции? Не гледајте подалеку од Novel Insight Hypercube, врвниот додаток за намалување на параметрите за VST2 инструментите.

Hypercube VST е револуционерен софтвер кој го намалува бројот на параметри на синтисајзер/ефект на само три (3), што го олеснува пронаоѓањето нови звуци од кога било досега. Наместо да менувате над 100 параметри преку нормалниот кориснички интерфејс, едноставно користете ги координатите X, Y и Z за да истражите тродимензионален простор со добри звуци.

За да се направи намалување на параметрите, VST модулот мора да има приближно повеќе претходно поставени добри инструменти/ефекти отколку што има параметри на синтисајзерот. Постојните добри поставки се користат од Hypercube VST за да се создаде овој „тродимензионален простор“, кој потоа може да се истражи со користење само на три параметри: X, Y и Z.

Hypercube VST моментално поддржува само 64-битни VST2 модули. Сепак, во идните изданија се планира поддршка за 64 битни VST3 инструменти. Овој софтвер бара 64-битен Windows 10 (поранешните верзии не се тестирани) и 64-битна Java.

Со Novel Insight Hypercube, ќе можете:

- Истражувајте нови звуци брзо и лесно

- Заштедете време со намалување на бројот на потребни параметри

- Фокусирајте се на креативноста наместо на техничките детали

- Користете ги вашите омилени приклучоци со леснотија

Без разлика дали сте професионален музичар или штотуку почнувате со музичка продукција, Novel Insight Hypercube е суштинска алатка која ќе го подигне вашиот процес на создавање музика на следното ниво.

Зошто да се избере Novel Insight Hypercobe?

1. Интерфејс лесен за употреба

Интерфејсот за Novel Insight Hypercube е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста. Нема да ви треба никакво техничко знаење или искуство со аудио приклучоците за да ги користите ефективно. Едноставно вчитајте го вашиот омилен инструмент или додаток за ефекти во вашата DAW (дигитална аудио работна станица), додадете Novel Insight Hypercube како вметнат ефект на таа песна и започнете со истражување!

2. Заштедува време

Со толку многу различни опции достапни кога станува збор за аудио приклучоци, може да биде огромно обидот да се најде вистинскиот звук за вашиот проект. Со намалување на бројот на потребните параметри преку технологијата за намалување на параметрите, како онаа што ја нуди Novel Insight HyperCube, ќе заштедите време додека сепак ќе можете да создавате уникатни звуци што се издвојуваат од работата на другите продуценти.

3. Компатибилен со вашите омилени приклучоци

Novel Insight се погрижи нивниот софтвер да работи беспрекорно со сите големи DAW, како што се Ableton Live, FL Studio, Logic Pro X итн. од Native Instruments - тие ќе работат совршено заедно без никакви проблеми со компатибилноста.

4. Достапни цени

Новиот увид хипер коцка нуди прифатливи планови за цени што го прави достапен дури и ако некој има буџетски ограничувања. Тие нудат и планови за месечна претплата, како и доживотни лиценци за да можат корисниците да изберат која опција најмногу им одговара.

5. Одлична поддршка за корисници

Ако во кој било момент во текот на користењето некој се соочи со проблеми при користењето на овој софтвер, тогаш секогаш може да контактира со својот тим за поддршка на корисници кој е достапен деноноќно преку е-пошта и системот за поддршка за разговор во живо.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да го рационализирате вашиот процес на музичка продукција, а истовремено да овозможи креативна слобода, тогаш не гледајте подалеку од нова хипер коцка со увид! Плановите за прифатливи цени заедно со одличната услуга за клиенти го прават овој производ вреден за разгледување во однос на другите слични производи достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Novel Insight
Страница на издавачи https://www.iki.fi/nop/
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 0.9921b
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Java Runtime Environment (64-bit)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 5

Comments: