VaxVoIP WebPhone SDK

VaxVoIP WebPhone SDK 4.0.6

Опис

VaxVoIP WebPhone SDK: Крајното решение за развој на веб-телефони базирани на SIP

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. Без разлика дали тоа е за лични или деловни цели, луѓето треба постојано да останат поврзани едни со други. Со доаѓањето на интернетот и различните комуникациски технологии, стана полесно од кога било да се комуницира со луѓе од целиот свет. Една таква технологија која го револуционизираше начинот на кој комуницираме е SIP (Session Initiation Protocol). Тоа е протокол што се користи за иницирање, одржување и завршување на сесии во реално време кои вклучуваат видео, глас, пораки и други комуникациски апликации и услуги помеѓу две или повеќе крајни точки на IP мрежи.

Ако сакате многу лесно да развиете веб-телефон базиран на SIP со сопствен GUI и бренд, тогаш VaxVoIP WebPhone SDK (комплет за развој на софтвер) е токму она што ви треба. Содржи примероци на кодови, технички прирачник, COM компонента и демо апликација - се што ви е потребно за да развиете целосно функционален веб-телефон.

Што е VaxVoIP WebPhone SDK?

VaxVoIP WebPhone SDK е комплетен пакет кој им овозможува на програмерите брзо и лесно да креираат сопствени веб-телефони базирани на SIP. Вклучува една компонента COM (Component Object Model) која може да се користи со која било алатка за развој на апликации како што се VC++, C#, VB.NET, Delphi или C++. Софтверот, исто така, е опремен со примерок код во различни развојни алатки за програмерите да можат веднаш да започнат.

Со VaxVoIP WebPhone SDK програмерите можат да бираат и примаат телефонски повици преку кој било сервер или портал базиран на SIP или ITSP (Интернет телефонски услуги). Тие исто така можат да ја активираат функцијата за видео конференција базирана на SIP која им овозможува на корисниците да имаат разговори лице-в-лице преку интернет во реално време. Дополнително, тие можат да додадат функција за инстант пораки (IM) која им овозможува на корисниците да испраќаат текстуални пораки веднаш додека се на повик.

Една од најимпресивните карактеристики на VaxVoIP WebPhone SDK е неговата способност да работи беспрекорно дури и кога клиентите се зад NAT/огнените ѕидови. Ова значи дека корисниците не треба да се грижат за проблемите со поврзувањето кога го користат овој софтвер.

Зошто да изберете VaxVoIP WebPhone SDK?

Постојат неколку причини зошто програмерите треба да изберат VaxVoIP WebPhone SDK наместо други слични софтвери достапни на пазарот:

1) Лесна интеграција: Со својот едноставен, но моќен интерфејс API, интеграцијата станува лесна дури и за оние кои немаат големо искуство во програмирање.

2) Приспособлив GUI: програмерите можат да го прилагодат GUI на нивниот веб-телефон според нивните потреби.

3) Компатибилност меѓу платформи: Софтверот работи на повеќе платформи вклучувајќи го и Windows OS.

4) Висококвалитетно аудио/видео: корисниците ќе уживаат во висококвалитетни аудио/видео повици благодарение на напредните кодеци поддржани од овој софтвер.

5) Ефективно решение: Во споредба со други слични решенија достапни на пазарот, нуди исплатливо решение без да се загрози квалитетот.

Заклучок

In conclusion,VaxVoIPWeb PhoneSDKis an excellent choice for anyone lookingto developaS IP-basedwebphonewith ease.Its user-friendlyinterfaceandpowerfulAPImakeit easyfordevelopersofall skill levelsto createcustomizedwebphoneswith advancedfeatureslikevideoconferencingandinstantmessaging.Additionally,itworksseamlesslyevenwhenclientsarebehindNAT/firewallswhichmakesitidealforbusinesseslookingtoimprovecommunicationamongtheirstaffmembers.Soifyou'relookingforanaffordableandsimplewaytodevelopyourveryownS IP-basedwebphone,V ax VoI PWeb PhoneSDKistheperfectsolutionforyou!

Целосни спецификации
Издавач VaxSoft
Страница на издавачи http://www.vaxvoip.com
Датум на издавање 2020-09-21
Датум на додавање 2020-09-21
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 4.0.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 131

Comments: