Auslogics Driver Updater

Auslogics Driver Updater 1.24

Опис

Auslogics Driver Updater е моќна и лесна за употреба софтверска алатка која помага да се автоматизира задачата за ажурирање на сите драјвери за уреди и хардвер на вашиот компјутер базиран на Windows. Со своите паметни алгоритми, оваа напредна алатка открива застарени или исчезнати драјвери и обезбедува детален извештај за сите откриени проблеми, наведувајќи го датумот на издавање на инсталираниот драјвер и најновата верзија достапна од производителот.

Без софтвер за ажурирање на драјверите, драјверите вообичаено не се надгледуваат или ажурираат на повеќето компјутери, што може да доведе до дефекти на уредот и севкупно влошување на перформансите. Auslogics Driver Updater е една од наједноставните за употреба, но софистицирани алатки која нуди паметни алгоритми за откривање проблеми со возачот и нивно решавање.

Програмата го скенира целиот ваш систем со само еден клик на копче, што им олеснува на дури и почетните корисници на компјутери да ги ажурираат своите уреди. Потоа автоматски ги презема потребните ажурирања од огромната онлајн база на податоци на најновите верзии на драјвери објавени од производителот за неколку минути.

Една од најдобрите карактеристики на Auslogics Driver Updater е неговата способност да прави резервна копија од драјверите пред да инсталирате ажурирања во случај да се појават несакани несакани ефекти при инсталацијата. Враќањето на промените е лесно со оваа софтверска алатка, што го прави искуство без стрес за корисниците.

Покрај ажурирањето на драјверите, Auslogics Driver Updater, исто така, вклучува и акционен центар кој предлага функции на Windows за овозможување или инсталирање дополнителен софтвер со цел да се подобри безбедноста на податоците и да се подобри корисничкото искуство на нивниот компјутер.

Со Auslogics Driver Updater инсталиран на вашиот компјутер, можете ефективно да ги спречите конфликтите и грешките на уредот додека целосно ќе ги искористите новите функционалности што производителите можат да ги додадат со ажурирањата. Ажурирањето на драјверите никогаш не било полесно отколку со оваа моќна алатка на дофат на раката!

Севкупно, ако барате ефикасен начин да ги ажурирате сите ваши драјвери за уреди и хардвер без да мора рачно да пребарувате за секое ажурирање онлајн сами - не гледајте подалеку од Auslogics Driver Updater!

Целосни спецификации
Издавач Auslogics
Страница на издавачи http://www.auslogics.com/
Датум на издавање 2020-06-11
Датум на додавање 2020-06-11
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Оперативни системи и ажурирања
Верзија 1.24
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 16177

Comments: