Easy Bulk ID Card Creator

Easy Bulk ID Card Creator 2.0

Windows / AdSysNet Solutions / 32352 / Целосни спецификации
Опис

Easy Bulk Card Creator е моќна и прифатлива софтверска апликација дизајнирана да им помогне на бизнисите, училиштата и организациите лесно да креираат масовни идентификациски картички. Овој софтвер е совршен за секој кој треба брзо и ефикасно да произведува лични карти во големи количини.

Со Easy Bulk Card Creator, можете лесно да управувате со повеќе шаблони за различни видови лични карти. Без разлика дали треба да креирате значки за вработени, студентски лични карти или членски картички, овој софтвер ве опфати. Можете да го прилагодите секој шаблон со сопствено лого, текстуални полиња и слики.

Една од најдобрите карактеристики на Easy Bulk ID Card Creator е неговата способност да увезува податоци од CSV-датотеки. Ова значи дека можете лесно да креирате стотици или дури илјадници лични карти со само неколку кликања. Едноставно внесете ја вашата датотека со податоци во софтверот и оставете го да го стори останатото.

Пред да ги испечатите вашите масовни записи, Easy Bulk ID Card Creator ви овозможува да ги прегледате на екранот за да можете да ги направите сите неопходни промени пред да го финализирате дизајнот. Ова осигурува дека сите ваши лични карти се точни и професионален изглед.

Покрај неговите можности за масовно создавање, Easy Bulk Card Creator нуди и низа други корисни функции како што се:

- Поддршка за различни големини на картички

- Опција за додавање баркодови

- Можност за печатење двострани картички

- Приспособливи позадини на картичките

Генерално, Easy Bulk Card Creator е одличен избор за секој кој има потреба од сигурен и ефикасен начин за брзо производство на големи количини на картички за идентификација. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува на корисниците на кое било ниво на вештина да започнат веднаш.

Без разлика дали водите мал бизнис или управувате со програма за идентификација на цела училишна област, овој софтвер има сè што ви треба за да го насочите процесот и да заштедите време додека давате висококвалитетни резултати секој пат. Па зошто да чекаме? Преземете го Easy Bulk Creator ID Card денес!

Целосни спецификации
Издавач AdSysNet Solutions
Страница на издавачи http://www.adsysnet.com
Датум на издавање 2013-12-23
Датум на додавање 2013-12-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за мал бизнис
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 32352

Comments: