Tansee iPod Transfer

Tansee iPod Transfer 5.9

Опис

Tansee iPod Transfer: врвното решение за пренесување музика и видеа од вашиот iPod на вашиот компјутер

Дали сте уморни од губење на вашите омилени песни и видеа секогаш кога го синхронизирате вашиот iPod со iTunes? Дали сакате сигурен и лесен за користење софтвер кој може да ги префрли сите ваши медиумски датотеки од вашиот iPod на вашиот компјутер без никакви проблеми? Не гледајте подалеку од Tansee iPod Transfer – врвното решение за управување и пренесување музика, видеа, листи за репродукција, албуми и изведувачи помеѓу iPod и компјутери форматирани со Windows или MAC.

Со Tansee iPod Transfer, можете лесно да направите резервна копија на целата музика и видеа на вашиот iPod во која било папка на вашиот компјутер. Без разлика дали имате нов компјутер или само сакате да чувате копија од сите ваши медиумски датотеки во случај на губење податоци или дефект на уредот, овој софтвер го олеснува преносот на сè од еден уред на друг. Не ви требаат никакви технички вештини или знаење - само поврзете го вашиот iPod со компјутерот преку USB-кабел, стартувајте го Tansee iPod Transfer, изберете ги датотеките што сакате да ги префрлите, изберете ја дестинационата папка на вашиот компјутер и кликнете на „Transfer“ - тоа е толку лесно!

Една од најдобрите карактеристики на Tansee iPod Transfer е неговата способност да пренесува речиси сите видови песни од уред на Apple. Без разлика дали се MP3 или AAC (Напредно аудио кодирање), овој софтвер може да се справи со сите нив. Исто така, поддржува видео формати како што се MP4 (MPEG-4), така што корисниците можат да уживаат во омилените филмови на нивните компјутери без да се грижат за проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика е неговата способност за пренос по листи за репродукција, имиња на албуми или имиња на изведувачи. Ова значи дека ако сте создале сопствени листи за репродукција на iTunes со специфични песни во нив, но не сакате истите плејлисти да пренатрупуваат простор на двата уреди, тогаш едноставно користете ја оваа функција! Ќе можете брзо да го преместите само она што е најважно, додека зад себе ќе оставите се што е непотребно.

Tansee, исто така, нуди интуитивен интерфејс што го прави користењето на овој софтвер многу лесен за користење дури и за почетници кои можеби не се запознаени со тоа како функционираат овие типови програми, но сепак им е потребна помош за ефикасно управување со нивната дигитална содржина.

Покрај тоа, Tansee обезбедува бесплатни доживотни ажурирања што обезбедуваат корисниците секогаш да имаат пристап до најновата верзија достапна без никакви дополнителни трошоци! Ова значи дека тие никогаш нема да ги пропуштат важните подобрувања на функциите направени со текот на времето, како и поправени грешки кога е потребно, обезбедувајќи оптимални перформанси во текот на периодот на користење.

Севкупно, Tansee е одличен избор секој што сака да управува со својата дигитална содржина поефикасно, особено кога се работи со големи количини складирани податоци уреди на Apple, како што се iPhone-и iPad, итн. Со неговите моќни способности за лесно користење, навистина нема многу друго таму како тоа!

Целосни спецификации
Издавач Tansee
Страница на издавачи http://www.tansee.com/
Датум на издавање 2014-01-15
Датум на додавање 2014-01-15
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 5.9
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 455

Comments: