KooRaRoo Media Free

KooRaRoo Media Free 2.3

Windows / Programming Sunrise / 3688 / Целосни спецификации
Опис

KooRaRoo Media Free е следна генерација на DLNA сервер и медиумски организатор што ви овозможува да ги гледате вашите домашни видеа, резервни копии на ДВД, преземени филмови, дигитална музика и оние незаборавни фотографии во кој било формат на сите DLNA уреди на вашата домашна мрежа. Со KooRaRoo Media Free, можете лесно да додавате папки на дискот и да креирате плејлисти, автоматска конверзија (транскодирање) на медиуми што не се компатибилни со вашиот уред, да туркате (репродуцирате) содржина на уредите од вашиот компјутер, да пренесувате онлајн радио, преводи и многу повеќе .

KooRaRoo Media Free е мал по големина, но има добар удар кога станува збор за функциите. Брз и лесен е за користење со интуитивен интерфејс што го олеснува секој да започне. Без разлика дали сте технолошки корисник или штотуку почнувате со DLNA сервери и организатори на медиуми, KooRaRoo Media Free има се што ви треба.

Една од истакнатите карактеристики на KooRaRoo Media Free е неговата способност автоматски да конвертира медиумски датотеки што не се компатибилни со вашиот уред. Ова значи дека дури и ако вашиот уред не поддржува одреден формат на датотека или кодек, KooRaRoo Media Free автоматски ќе ја транскодира датотеката во формат што функционира беспрекорно на вашиот уред.

Друга одлична карактеристика на KooRaRoo Media Free е неговата способност да ја турка содржината од вашиот компјутер директно на уредите DLNA на вашата домашна мрежа. Ова значи дека можете лесно да проследувате филмови или музика од вашиот компјутер на други уреди како паметни телевизори или конзоли за игри без да морате рачно да пренесувате датотеки.

Покрај овие функции, Kooraroo поддржува и стриминг онлајн радио станици, како и преводи за филмови и ТВ емисии. Ова им олеснува на корисниците кои претпочитаат да гледаат филмови или ТВ емисии на странски јазици без да се мачат да најдат преводи одделно.

Севкупно, Kooraroo нуди одлично решение за секој кој бара лесен за употреба, но моќен софтвер за DLNA сервер и организатор на медиуми. Неговата функција за автоматско транскодирање обезбедува компатибилност со сите уреди, додека неговиот интуитивен интерфејс го прави достапен дури и за почетници. Најдобро од сè, Kooraroo е потполно бесплатен!

Целосни спецификации
Издавач Programming Sunrise
Страница на издавачи http://www.psunrise.com
Датум на издавање 2014-01-21
Датум на додавање 2014-01-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 2.3
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3688

Comments: