FeelDweb

FeelDweb 1.3

Windows / David Garcia Prados / 79 / Целосни спецификации
Опис

FeelDweb: Врвен менаџер за обележувачи за организирање на вашите веб-пребарувања

Дали сте уморни од тоа што имате преполна лента за обележувачи или се борите да ги најдете веб-страниците што ви се потребни? Не гледајте подалеку од FeelDweb, врвниот менаџер за обележувачи програмиран во Java, кој ви овозможува лесно и визуелно да организирате мрежи и пребарувања. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции, FeelDweb е совршено решение за секој што сака да го рационализира своето искуство со прелистување веб.

Компатибилност

FeelDweb работи на оперативни системи Windows, Linux и Mac. Без разлика кој уред го користите, FeelDweb ќе ви помогне да ги одржувате вашите обележувачи организирани и достапни.

Карактеристики

QR код: со функцијата QR код на FeelDweb, можете брзо да пристапите до веб-локациите со скенирање на нивните QR-кодови со вашиот паметен телефон или таблет. Оваа функција е особено корисна кога прелистувате во движење.

Вести: Бидете во тек со најновите вести од вашите омилени веб-локации користејќи ја функцијата за вести на FeelDweb. Можете лесно да гледате наслови од повеќе извори на едно место без да морате да се движите низ секоја веб-локација поединечно.

Репутација: Сакате да знаете дали веб-локацијата е доверлива пред да ја посетите? Користете ја функцијата за репутација на FeelDweb за да ги видите оценките и прегледите од други корисници. Ова ќе помогне да се осигурате дека посетувате само безбедни и сигурни веб-локации.

Скршени врски: Ништо не е пофрустрирачко од кликнување на врска само за да откриете дека не функционира. Со функцијата за скршени врски на FeelDweb, можете брзо да ги идентификувате сите скршени врски на веб-локација за да можат да бидат поправени или отстранети.

Скратена URL-адреса: Треба да споделите долга URL-адреса, но не сакате да зафаќа премногу простор? Користете ја функцијата за скратена URL-адреса на FeelDWeb за да креирате пократка верзија на која било URL-адреса што ги пренасочува корисниците назад кон оригиналната страница.

Минат изглед: Дали некогаш сте посакале да видите како изгледала веб-страницата во минатото? Можеби имало статија или слика што оттогаш е отстранета. Со функцијата за минат изглед на FeelDWb, можете да прегледате архивирани верзии на која било веб-локација која датира од пред неколку години.

Врска за повеќе споделувања: Споделувањето на повеќе URL-адреси одеднаш никогаш не било полесно благодарение на функцијата за повеќе споделување врски на FeeldWeb. Едноставно изберете ги сите URL-адреси што сакате да ги споделите и генерирате една пригодна врска што ги отвора сите одеднаш!

Правен пристап до складиштето за преземање

Покрај моќните функции за управување со обележувачи, FeeldWeb им овозможува на корисниците пристап до складиштето за легално преземање каде што можат безбедно да преземаат софтвер без да се грижат за вируси или малициозен софтвер инфекции.

Веб стартер

FeeldWeb нуди и иновативна алатка Web Launcher која им овозможува на корисниците да креираат преносливи HTML-датотеки кои содржат списоци на нивните омилени веб-страници кои можат да ги земат каде било со себе!

Препорака за интернет конекција

Поради неговите напредни функции, како што се пристап до складишта за легално преземање, силно препорачуваме користење FeeldWeb со добра брзина на интернет конекција за оптимални перформанси.

Заклучок:

Генерално, ако организирањето на вашите веб-пребарувања е важно за продуктивноста, тогаш не гледајте подалеку од FeeldWeb! Неговите напредни функции го олеснуваат секој што сака брз пристап додека сè е организирано визуелно за ништо да не се изгуби на патот!

Целосни спецификации
Издавач David Garcia Prados
Страница на издавачи https://es.linkedin.com/in/davidgarciaprados/en
Датум на издавање 2013-07-17
Датум на додавање 2013-07-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.3
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Java
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 79

Comments: