4Videosoft iPhone 4 Ringtone Maker

4Videosoft iPhone 4 Ringtone Maker 6.0.10

Windows / 4Videosoft Studio / 63 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft iPhone 4 Ringtone Maker е моќен софтвер за MP3 и аудио што им овозможува на корисниците да конвертираат MP3 во iPhone 4, iPhone OS 3.0/3.1, па дури и да конвертираат кое било видео/аудио во iPhone 4 M4R рингтон. Со овој софтвер, можете лесно да креирате сопствени мелодии за вашиот iPhone користејќи ги вашите омилени песни или видеа.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата способност да конвертира која било временска должина на видео/аудио во M4R iPhone 4 Ringtone. Ова значи дека можете да креирате мелодии од песни или видеа со целосна должина, без да се грижите за рачно отсекување.

Покрај тоа, софтверот поддржува широк спектар на видео и аудио формати, вклучувајќи 3GP, AVI, MKV, RM, MOV, XviD, MPEG, WMV, DivX и MP4 меѓу другите. Ова им олеснува на корисниците да ги претворат своите омилени песни или видеа во мелодии без да се грижат за проблеми со компатибилноста.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да го уредува додадениот рингтон на iPhone директно во самата програма. Можете лесно да го отстраните или преименувате секој тон на ѕвонење што сте го создале со помош на интуитивниот интерфејс обезбеден од 4Videosoft iPhone 4 Ringtone Maker.

Понатаму, овој софтвер исто така им овозможува на корисниците однапред да го слушаат изворниот видео/аудио звук и ефектот на конвертираниот звук пред да го генерираат во вистински рингтон на нивниот уред. Ова осигурува дека ќе го добиете токму она што го сакате пред да го извршите на вашиот уред.

Процесот на креирање сопствени мелодии со овој софтвер е многу едноставен и јасен. Сè што треба да направите е да ја изберете саканата аудио или видео датотека од хард дискот или колекцијата ДВД на вашиот компјутер (ако е применливо), да изберете дел од него што го сакате како тон на ѕвонење (со користење на временски маркери или рачен избор), потоа директно да го извезете на вашиот уред без воопшто да ви треба iTunes!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање приспособени мелодии на вашите iOS уреди како што се iPhone и iPad, тогаш не гледајте подалеку од 4Videosoft iPhone 4 Ringtone Maker!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-02-12
Датум на додавање 2014-02-12
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 6.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 63

Comments: