Moda Barcode Reader ActiveX

Moda Barcode Reader ActiveX 2.4

Windows / IncreaseCore Tech / 136 / Целосни спецификации
Опис

Moda Barcode Reader ActiveX е моќна и високо точна библиотека за програмери која препознава 1-D и 2-D баркодови од дигитални слики и битмапи. Овој комплет за развој на софтвер (SDK) ви овозможува да ја интегрирате функционалноста за препознавање бар-код во вашите системи за обработка на документи, апликации на Windows или кој било друг софтвер што бара можности за скенирање на бар-код.

Со Moda Barcode Reader ActiveX, можете лесно да читате баркодови од различни извори, како што се скенирани документи, слики од камерата, па дури и слики од екранот. SDK поддржува широк опсег на типови баркодови, вклучувајќи код128, код39, UPC, UPC додаток на I25, кодабар, податочна матрица и qr код.

Оваа алатка за програмери е компатибилна со популарните програмски средини како Visual Studio, Delphi и Borland C++. На програмерите им овозможува лесен за користење интерфејс за интегрирање на функционалноста за препознавање баркод во нивните апликации. Со само неколку линии код во изворните датотеки на вашата апликација, можете да започнете да ги препознавате баркодовите за кратко време.

Moda Barcode Reader ActiveX нуди високи стапки на точност кога станува збор за читање баркодови. Користи напредни алгоритми за прецизно да ги открие дури и најсложените кодови. Ова го прави идеален за употреба во индустрии каде што точноста е критична, како што се здравствената заштита или логистиката.

SDK нуди и неколку опции за приспособување што им овозможува на програмерите фино да го подесат процесот на препознавање според нивните специфични потреби. На пример, корисниците можат да ги приспособат вредностите на прагот за бинаризација на сликата или да постават сопствени филтри за намалување на шумот.

Една од клучните придобивки од користењето на Moda Barcode Reader ActiveX е неговата брзина. SDK брзо обработува слики без да се загрозува стапките на точност. Ова значи дека корисниците можат да скенираат големи количини документи или слики за неколку секунди заштедувајќи драгоцено време и ресурси.

Друга предност на оваа алатка за развивачи е нејзината леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс им олеснува на програмерите да ја интегрираат функционалноста за препознавање баркод во нивните апликации без да бараат големо знаење за техниките за обработка на слики или алгоритми за компјутерска визија.

Покрај овие карактеристики Moda Barcode Reader ActiveX исто така нуди одлични услуги за техничка поддршка што обезбедуваат корисниците да добијат брза помош секогаш кога ќе наидат на какви било проблеми додека го користат комплетот за развој на софтвер.

Целокупниот Moda Barcode Reader ActiveX е одличен избор за програмери кои бараат сигурно и ефикасно решение за интегрирање на способностите за скенирање на баркодови во нивните апликации. Нејзините високи стапки на прецизност во комбинација со брзите брзини на обработка го прават идеален за употреба во различни индустрии, вклучително и производство на малопродажба за здравствена логистика, меѓу другите.

Значи, ако сакате да додадете моќни, но лесни за користење способности за скенирање на баркодови во вашата апликација, тогаш не гледајте подалеку од Moda Barcode Reader ActiveX!

Целосни спецификации
Издавач IncreaseCore Tech
Страница на издавачи http://www.file-expert.com
Датум на издавање 2014-02-13
Датум на додавање 2014-02-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 2.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 136

Comments: