4Videosoft iPhone 4S Ringtone Maker

4Videosoft iPhone 4S Ringtone Maker 6.0.10

Windows / 4Videosoft Studio / 59 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од користење на истите стари мелодии на вашиот iPhone 4S? Дали сакате да го приспособите вашиот рингтон и да го направите уникатен? Не гледајте подалеку од 4Videosoft iPhone 4S Ringtone Maker.

Овој софтвер за MP3 и аудио е специјално дизајниран за корисниците на iPhone 4S кои сакаат да креираат свои сопствени мелодии за ѕвонење. Со оваа професионална алатка, можете лесно да конвертирате која било аудио, видео или ДВД-датотека во рингтон M4R што е компатибилен со вашиот iPhone 4S. Можете исто така да го додадете новосоздадениот рингтон директно на вашиот уред без никакви проблеми.

Но, тоа не е сè - овој моќен софтвер исто така ви овозможува слободно да го уредувате вашиот рингтон. Можете да ја скратите должината на песната, да ја прилагодите јачината на звукот, па дури и да додавате ефекти за избледување и избледување за беспрекорна транзиција помеѓу тонови на ѕвонење.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата компатибилност со сите iPhone уреди и верзии на iOS до iOS 5.1. Значи, без разлика дали имате постар или понов модел, сепак можете лесно да уживате во креирањето на сопствени мелодии.

Но, зошто да престанете само да креирате мелодии за себе? Со 4Videosoft iPhone 4S Ringtone Maker, можете исто така да креирате персонализирани мелодии за пријателите и членовите на семејството како подарок или специјални изненадувања. Замислете го нивното задоволство кога ќе слушнат приспособен рингтон кој е направен само за нив!

Покрај неговиот кориснички интерфејс и моќните способности за уредување, овој софтвер може да се пофали и со молскавична брзина на конверзија, така што нема да морате да чекате долго пред да уживате во вашиот нов приспособен рингтон.

Севкупно, ако барате сигурна и лесна за употреба алатка за создавање приспособени мелодии на вашиот iPhone 4S (или кој било друг компатибилен уред), не гледајте подалеку од 4Videosoft iPhone 4S Ringtone Maker. Пробајте го денес и почнете да уживате во персонализираните мелодии како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-02-14
Датум на додавање 2014-02-14
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 6.0.10
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 59

Comments: