4Videosoft YouTube to DVD Converter

4Videosoft YouTube to DVD Converter 5.0.20

Windows / 4Videosoft Studio / 187 / Целосни спецификации
Опис

4Videosoft YouTube to DVD Converter е моќен видео софтвер кој ви овозможува да снимате видеа на YouTube на DVD филмови, DVD папка или DVD ISO датотеки. Овој софтвер е рангиран на првото место меѓу сите софтвери за снимање YouTube на ДВД достапни на пазарот. Со оваа алатка, можете лесно да ги конвертирате вашите омилени видеа на YouTube во висококвалитетни ДВД-а и да заштедите голем дел од складирањето на вашиот компјутер.

Софтверот доаѓа со кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да работите со оваа алатка. Дизајниран е и за почетници и за професионалци кои сакаат да креираат прилагодени ДВД-а од нивните омилени видеа на YouTube.

Една од најдобрите карактеристики на 4Videosoft YouTube во DVD конвертер се неговите креативни функции за уредување како што се Effect, Crop, Watermark и Trim. Овие функции ви овозможуваат да ги оптимизирате изворните видеа пред да ги конвертирате во ДВД. Можете да ги прилагодите осветленоста, контрастот, заситеноста и другите параметри користејќи ја функцијата Ефект; Функцијата за сечење ви овозможува да ги отсечете несаканите делови од видеото; Функцијата воден печат помага да се додаде текст или слика воден печат на видеото; Функцијата за скратување ви овозможува да скратите кој било дел од видеото според вашите барања.

Покрај тоа, овој семоќен производител на YouTube на DVD ви овозможува да направите приспособено мени за ДВД со различни шаблони обезбедени од него. Можете да изберете од различни стилови како што се деловен стил, празничен стил или стил на природата според вашите преференции. Дополнително, ви овозможува да изберете аудио песна и превод за DVD филмовите, како и да додавате музика во заднина, слика во заднина и филмови за отворање по ваш вкус.

Со 4Videosoft YouTube во DVD конвертер при рака, снимањето на висококвалитетни ДВД никогаш не било полесно! Професионалната и практична алатка гарантира дека сите ваши конвертирани датотеки се компатибилни со најпопуларните уреди како што се iPhone/iPad/iPod/Apple TV/Samsung Galaxy S6/Note 5/Sony Xperia Z3/LG G3/Nexus 6/Kindle Fire HDX/Microsoft Surface Pro итн., за да можете да уживате во нив во секое време и каде било без мака.

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги конвертирате вашите омилени видеа на Youtube во висококвалитетни ДВД-а, тогаш не гледајте подалеку од 4Videosoft Youtube во конвертор на ДВД! Тоа е одличен избор за секој кој сака професионални резултати без техничка експертиза во процесот на конверзија на видео!

Целосни спецификации
Издавач 4Videosoft Studio
Страница на издавачи http://www.4videosoft.com
Датум на издавање 2014-02-17
Датум на додавање 2014-02-17
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 5.0.20
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 187

Comments: