Audiko Ringtones Manager

Audiko Ringtones Manager 1.0.5

Опис

Дали сте уморни од маката што доаѓа со синхронизирањето на мелодиите на вашиот iPhone? Дали сакате да има поедноставен начин да ги додадете вашите омилени мелодии како мелодии без да мора да одите преку iTunes? Не гледајте подалеку од Audiko Ringtones Manager.

Audiko Ringtones Manager е иновативен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да додадете кој било. m4r рингтон од вашиот компјутер директно на вашиот iPhone за само секунди. Кажете му збогум на мачниот процес на стартување на iTunes и синхронизација на целиот телефон само за еден рингтон. Со Audiko Ringtones Manager, сè што е потребно е само еден клик.

Но, тоа не е сè - Audiko Ringtones Manager исто така нуди брза и едноставна технологија која ви овозможува да пристапите до мелодиите на вашиот iPhone и да ги пренесете на кој било компјутер со Windows. Ова значи дека можете лесно да ги споделувате и уживате вашите омилени мелодии со пријателите и семејството.

Со својот кориснички интерфејс, Audiko Ringtones Manager му олеснува на секој да управува со своите мелодии на iPhone без да има потреба од техничко знаење или искуство. Едноставно поврзете го вашиот уред, изберете го саканиот тон на ѕвонење од вашиот компјутер и кликнете „Додај“ - толку е лесно!

Audiko Ringtones Manager исто така нуди широк спектар на опции за прилагодување за оние кои сакаат поголема контрола врз нивниот избор на рингтонови. Можете да изберете од илјадници претходно направени мелодии достапни на апликацијата или да креирате прилагодени со користење на која било песна во вашата музичка библиотека.

Покрај тоа, Audiko Ringtones Manager обезбедува висококвалитетен излез на звук, така што секогаш кога некој ќе ви се јави или ќе ви испрати порака, ќе слуша кристално чист аудио квалитет. Плус, со редовните ажурирања и подобрувања што ги прави нашиот тим на програмери, корисниците можат да очекуваат уште повеќе функции во идните верзии.

Генерално, ако барате ефикасен начин да управувате со сите аспекти на процесот на избор на рингтон на вашиот iPhone без да се потпирате на синхронизирање на iTunes или комплицирани софтверски програми - не гледајте подалеку од Audiko Ringtone Manager!

Целосни спецификации
Издавач Softorino
Страница на издавачи http://softorino.com/
Датум на издавање 2014-02-17
Датум на додавање 2014-02-17
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.0.5
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows 7, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3913

Comments: