IconCool Studio Pro

IconCool Studio Pro 8.20.140222

Опис

IconCool Studio Pro: Крајното решение за уредување и креирање икони

IconCool Studio Pro е моќен софтвер за подобрување на работната површина кој им овозможува на корисниците комплетно решение за 32-битно уредување и креирање икони. Овој софтвер ги вклучува сите стандардни алатки за уредување икони, како и разновидни филтри и ефекти што може да се користат за подобрување на дизајнот на вашите икони. Со вклучениот миксер, можете да креирате прилагодени икони од нула, користејќи повеќе слоеви и разновидни елементи за дизајн што се подготвени за употреба.

Покрај неговите силни можности за создавање икони, IconCool Studio Pro поддржува и уредување на датотеки со слики GIF, JPG и PNG. Други карактеристики вклучуваат поддршка за икони Win7/Vista, додаток и пренос на Photoshop, опции за увоз/извоз со повеќе формати и многу повеќе.

Ајде внимателно да погледнеме некои од клучните карактеристики што го прават IconCool Studio Pro суштинска алатка за секој што сака да создава икони со професионален квалитет:

1. Фантастична IconCool миксер

IconCool Mixer е една од најистакнатите функции во овој софтверски пакет. На корисниците кои не се специјалисти за дизајн им овозможува брз механизам за создавање професионални икони од светска класа. Со оваа алатка што ви стои на располагање, можете лесно да комбинирате различни слики заедно за да создадете уникатни дизајни кои се издвојуваат од толпата.

Миксерот обезбедува и други корисни функции, вклучувајќи слоевитост на слики и стилови на мешање. Можете исто така да креирате уникатни икони засновани на над 500 елементи на сликата обезбедени од нас без да имате опширна обука за графички дизајн.

2. Лесно создава икони за iPhone, Android и Unix

IconCool Studio Pro го олеснува создавањето икони со висок квалитет за сите верзии на апликации за iPhone/iPod Touch/iPad/Android/Unix. Ви овозможува да креирате битмап слики во различни формати на датотеки како што се оптимизирани BMP или PNG со само еден формат (големина/боја). Оваа функција заштедува време кога креирате повеќе верзии на иконата на апликацијата или кога дизајнирате графика на различни платформи.

3.Моќна Операција на марки

Врз основа на IconCool Studio, 6 алатки за марки се подобрени во Iconcool studio pro што му помага на корисникот да избере кој било елемент на платно поудобно и пофлексибилно. Овие алатки се Rectangular Marquee Tool, Ellipse Marquee Tool и Polygon Marquee Tool. Додека ги користите овие алатки, уживајте во практичноста и брзината, но има слични карактеристики на Adobe Photoshop.

4.Поддржува повеќе формати на датотеки

Едно нешто што го издвојува IconCool Studio Pro од другите софтверски пакети за подобрување на работната површина е неговата способност да работи со повеќе формати на датотеки беспрекорно. Без разлика дали работите со GIF или JPG или PNG или дури и икони Win7/Vista - оваа програма ве опфати!

5.Поддршка за приклучок на Photoshop

Ако веќе сте запознаени со Adobe Photoshop, тогаш ќе ви се допадне колку е лесно да ја интегрирате оваа програма во вашиот постоечки работен тек! Со поддршка за приклучоци за Photoshop вградени директно во софтверскиот пакет - веќе нема потреба да се префрлате напред-назад помеѓу програмите!

6.Кориснички интерфејс

Друга одлична карактеристика на оваа програма е нејзиниот кориснички интерфејс што го олеснува дури и ако некој нема опширна обука за графички дизајн. Интерфејсот е дизајниран имајќи ги предвид и почетниците и професионалците за да не се соочуваат со никакви тешкотии додека го користат.

Заклучок:

Генерално, веруваме дека ако барате се-во-едно решение кога станува збор за создавање/уредување на висококвалитетни икони, тогаш не гледајте подалеку од „Iconcool studio pro“. Нејзината моќна алатка за мешање, заедно со други напредни функции, како што се ракување со марки, поддршка за приклучоци за Photoshop итн, погрижете се секој аспект поврзан со дизајнирање/уредување да биде покриен под еден покрив!

Целосни спецификации
Издавач Newera
Страница на издавачи http://www.iconcool.com/
Датум на издавање 2018-10-10
Датум на додавање 2014-02-26
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија 8.20.140222
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7624

Comments: