PDF Split Merge Component

PDF Split Merge Component 2.0

Windows / Guangming Software / 183 / Целосни спецификации
Опис

PDF Split Merge Component е моќна и разновидна софтверска алатка која ви овозможува лесно да ги делите и спојувате PDF-датотеките. Оваа компонента ActiveX е дизајнирана за програмери кои треба да интегрираат можности за разделување и спојување на PDF во нивните апликации. Со PDF Split Merge, можете да поделите големи PDF-датотеки на помали или да споите повеќе PDF-датотеки во еден документ.

Една од клучните придобивки од користењето на овој софтвер е тоа што е самостојна компонента која не бара Adobe Acrobat или дури и Acrobat Reader да се инсталира на вашиот компјутер. Ова значи дека можете да го користите на кој било систем без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

PDF Split Merge нуди неколку опции за разделување на вашите PDF-датотеки. Можете да ги поделите по страници, што значи дека можете да извлечете поединечни страници од поголем документ и да ги зачувате како посебни датотеки. Алтернативно, можете да ја поделите датотеката во групи страници, како на пример на секои пет страници или на секои десет страници. Оваа функција го олеснува креирањето помали документи од поголеми.

Спојувањето на повеќе PDF-датотеки со овој софтвер е исто така едноставно и едноставно. Можете да изберете повеќе датотеки одеднаш и да ги комбинирате во еден документ со само неколку кликања. Дополнително, ако ви требаат само одредени страници од секоја датотека, можете да изберете кои да ги вклучите во финалниот споен документ.

Друга одлична карактеристика на PDF Split Merge Component е неговата способност да ги зачува оригиналните врски и полињата за форма при разделување или спојување документи. Ова осигурува дека сите хиперврски во оригиналниот документ остануваат недопрени по разделувањето или спојувањето.

Овој софтвер поддржува интеграција со различни програмски јазици како Visual C++, Visual Basic, Delphi, C++ Builder,.Net јазици како C# и VB.Net, Java и скрипти како Perl, Php, Python. Исто така, обезбедува демо снимки во ASP, ColdFusion, VbScript, Delpi, Vb.Net, C#, ASP.Net што им олеснува на програмерите брзо да започнат.

Ако барате ефикасен начин да управувате со вашата голема колекција на PDF документи без да мора рачно да ги уредувате секој поединечно, тогаш не гледајте подалеку од моќните карактеристики што ги нуди оваа неверојатна алатка!

Покрај неговите многубројни карактеристики споменати погоре, компонентата за спојување на PDF сплит е дизајнирана имајќи ги предвид и барањата за развој на веб-апликации. Тоа е. Нето е подготвена, така што нејзиното интегрирање во вашата веб-апликација ќе биде беспрекорно обезбедувајќи им пристап на корисниците 24/7. Регистрираната верзија на спојување на компонентите во PDF Split доаѓа без дополнителен надомест за време на траење што го прави распоредувањето полесно од кога било досега!

Севкупно, PDF Split Merge Component нуди одлично решение за секој кој има потреба од ефикасен начин да управува со својата колекција на pdf-датотеки со големи димензии. Разновидноста на производот во комбинација со неговата леснотија на користење го прави идеален избор и за почетниците, како и за корисниците искусни програмери подеднакво!

Целосни спецификации
Издавач Guangming Software
Страница на издавачи http://www.guangmingsoft.net
Датум на издавање 2014-03-05
Датум на додавање 2014-03-05
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 183

Comments: