Sothink SWF Quicker

Sothink SWF Quicker 5.6

Windows / SothinkMedia Software / 22505 / Целосни спецификации
Опис

Sothink SWF Quicker: The Ultimate Flash Editor за графички дизајнери

Дали барате моќен и достапен Flash уредник за да креирате прекрасни анимации, игри, банери и друга интерактивна содржина? Не гледајте подалеку од Sothink SWF Quicker – врвната алатка за графички дизајнери кои сакаат да ја ослободат својата креативност и лесно да произведуваат висококвалитетни Flash проекти.

Со Sothink SWF Quicker, можете директно да уредувате SWF-датотеки или да ги извезувате како блиц или HTML5 со само неколку кликања. Без разлика дали сте почетник или искусен дизајнер, овој софтвер има сè што ви е потребно за да создадете анимации од професионален степен што ќе ги импресионираат вашите клиенти и публика.

Да разгледаме подетално некои од клучните карактеристики на Sothink SWF Quicker:

Целосен опсег на верзии на Flash

Една од најголемите предности на користењето на Sothink SWF Quicker е неговата поддршка за сите главни верзии на Flash. Можете да увезувате и уредувате датотеки од Flash V6 во CS5, што значи дека можете да работите на стари проекти, како и на најсовремени проекти. Оваа флексибилност ја олеснува соработката со други дизајнери кои можеби користат различни верзии на софтверот.

Напредна контрола на Flash со ActionScript

Ако сте запознаени со програмскиот јазик ActionScript, тогаш ќе ви се допадне интелигентниот ActionScript Editor вграден во Sothink SWF Quicker. Поддржува означување на синтаксата, автоматско комплетирање, динамични функции што го прават кодирањето побрзо и поефикасно. Можете да дизајнирате интерактивни игри користејќи ActionScript 2.0/3.0 Class и Објектно-ориентирано програмирање техники.

Богати вградени шаблони и анимирани ефекти

За да заштедите време при дизајнирање од нула секој пат кога креирате нови проекти во Sothink SWF Quicker, достапни се над 60+ вградени анимирани ефекти заедно со 7 филтри за блиц кои ќе им помогнат на корисниците лесно да додаваат специјални ефекти без претходно знаење за процесот на создавање анимација .

Покрај тоа, достапни се изобилство шаблони, како што се шаблони за флеш албуми, шаблони за банери, шаблони за копчиња за навигација итн., што им олеснува на корисниците брзо да го започнат својот проект без да се грижат за дизајнирање сè од нула.

Моќни алатки за создавање блиц и векторско цртање

Sothink SWF побрзо обезбедува различни алатки како функција на временска линија, функција за дизајн на форма, функции за движење/облик/слика, итн., што им помага на корисниците лесно да креираат прекрасни анимации.

Обезбедува и функции за кршење на објекти, откинување на пиксели, порамнување на прилепување што помага да се усогласат совршено објектите додека се дизајнира.

Целосниот комплет алатки за векторско цртање како правоаголник, четка за пенкало, корпа за бришење боја итн., им помага на корисниците лесно да цртаат форми без никакви проблеми.

Разновидни формати за увоз и излез

SoThink Swf побрзо поддржува увоз на различни видови медиуми како AI, JPEG/BMP/PNG/GIF/SVG/WMV/ASF/MOV/RM/RMVB/DivX/XviD итн., што им олеснува на корисниците да увезуваат медиумски датотеки во нивниот проект директно наместо да бараат онлајн секогаш кога им треба нешто специфично.

Исто така, поддржува излезни формати како swf формат на датотека, HTML5 видео формат, AVI видео формат итн., што му помага на корисникот да го извезува својот проект во посакуваниот формат според нивните потреби.

Зошто побрзо да изберете SoThink Swf?

Постојат многу причини зошто графичките дизајнери го избираат SoThink Swf побрзо во однос на другите слични софтверски опции:

1) Ефективно: Во споредба со скапиот пакет Creative Suite на Adobe (кој вклучува Adobe Animate), затоа мислите дека swf побрзо чини многу помалку, но сепак нуди слична функционалност што го прави прифатлива опција дури и ако некој штотуку започнува во полето за анимација.

2) Кориснички интерфејс: Интуитивниот интерфејс го олеснува дури и за почетниците кои немаат претходно искуство со работа со софтвер за анимација.

3) Компатибилност со широк опсег: ги поддржува сите главни верзии на блиц што ја олеснува соработката помеѓу различни тимови.

4) Богати вградени ресурси: со над 60 вградени анимирани ефекти заедно со изобилство достапни шаблони, корисниците не се грижат да создадат сè од нула секогаш кога започнуваат нов проект.

Заклучок

Како заклучок, Sothink Swf faster е одличен избор ако некој сака моќно, но економично решение кога ќе создаде зачудувачки анимации, игри, банери, копчиња за навигација итн.

Со својот широк опсег на компатибилност, кориснички интерфејс, богати вградени ресурси, стана избор меѓу графичките дизајнери ширум светот.

Целосни спецификации
Издавач SothinkMedia Software
Страница на издавачи http://www.sothinkmedia.com
Датум на издавање 2014-03-11
Датум на додавање 2014-03-11
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Флеш софтвер
Верзија 5.6
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 22505

Comments: